Saraksts ar pārtikas produktiem, kuros ir vislielākais olbaltumvielu saturs

Atklāsim, kuri ir tie produkti, kuros ir vislielākais olbaltumvielu saturs. Atzīmēsim olbaltumvielas gramos uz noteiktu konkrētā produkta daudzumu.

Palūkosimies uz iemesliem, kādēļ jūsu organismam ir nepieciešamas olbaltumvielas. Pirmkārt, jums šis labvēlīgais mikroelements ir vajadzīgs tādēļ, ka tas atjauno muskuļus. Tāpat tas spēlē nozīmīgu lomu metabolisma uzlabošanā, tauku dedzināšanā un izsalkuma samazināšanā. Turklāt olbaltumvielas strādā, lai samazinātu ogļhidrātu izdali asinsritē, kas var novērst pēkšņas cukura līmeņa svārstības, kas var uzkrāt tauku rezerves liekā svara veidā.

Grieķu jogurts

Olbaltumvielu daudzums: 23 g uz 250 g.

Biezpiens

Olbaltumvielu daudzums: 14 g uz 1/2 bļodiņas saturu.

Šveices siers

Olbaltumvielu daudzums: 8 g uz 30 g.

Olas

Olbaltumvielu daudzums: 6 g uz 1 lielu olu.

2% piens

Olbaltumvielu daudzums: 8 g uz 1 tasīti.

Sojas piens

Olbaltumvielu daudzums: 8 g uz 1 tasīti.

Steiks

Olbaltumvielu daudzums: 23 g uz 100 g.

Liellopa gaļa

Olbaltumvielu daudzums: 18 g uz 100 g.

Cūkgaļas liesums (bez kauliem)

Olbaltumvielu daudzums: 26 g uz 100 g.

Vistas fileja (bez kauliem un bez ādas)

Olbaltumvielu daudzums: 24 g uz 100 g.

Tītara fileja

Olbaltumvielu daudzums: 24 g uz 100 g.

Tuncis

Olbaltumvielu daudzums: 25 g uz 100 g.

Paltuss

Olbaltumvielu daudzums: 23 g uz 100 g.

Astoņkājis

Olbaltumvielu daudzums: 25 g uz 100 g.

Zivju eļļa

Olbaltumvielu daudzums: 23 g uz 100 g.

Anšovi

Olbaltumvielu daudzums: 24 g uz 100 g.

Sālīta liellopu gaļa

Olbaltumvielu daudzums: 24 g uz 100 g.

Vistas gaļa

Olbaltumvielu daudzums: 21 g uz 100 g.

Sardīnes

Olbaltumvielu daudzums: 21 g uz 100 g.

Pupiņas

Olbaltumvielu daudzums: 20 g uz 100 g.

Lēcas

Olbaltumvielu daudzums: 13 g uz 1/4 porcijas.

Cepta liellopa gaļa

Olbaltumvielu daudzums: 18 g uz 100 g.

Kanādas bekons

Olbaltumvielu daudzums: 15 g uz 100 g.

Pepperoni desa

Olbaltumvielu daudzums: 18 g uz 100 g.

Cepta vistas fileja

Olbaltumvielu daudzums: 18 g uz 100 g.

Zemesriekstu sviests

Olbaltumvielu daudzums: 8 g uz 2 ēdamkarotēm.

Riekstu maisījums

Olbaltumvielu daudzums: 6 g uz 60 g.

Olbaltumvielu kokteilis

Olbaltumvielu daudzums: 16 g uz vienu porcijas kausiņu.

Tofu

Olbaltumvielu daudzums: 12 g uz 100.

Zaļie zirnīši

Olbaltumvielu daudzums: 7 g uz 1 tasīti.

Sasaldēts grieķu jogurts

Olbaltumvielu daudzums: 6 g uz 1/2 tasīti.

Kvieši dīgļi

Olbaltumvielu daudzums: 6 g uz 30 g.

Griķu nūdeles

Olbaltumvielu daudzums: 12 g uz 100 g.

Lasi vēl: 6 fitnesa salātu receptes ar vistas krūtiņu! Tiešām garšīgi!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

Pievienot komentāru