Sargeņģeļi ir uzņēmušies aizbildniecību: debesu patroni sola laimi šīm Zvaigžņu zīmēm – gaidiet no 29. augusta

Zvaigznes un eņģeļi vēsta, ka tagad noteiktiem zodiaka pasaules pārstāvjiem ir pienācis īpašas uzmanības periods no augšas. Izredzētie tiks apveltīti ar neredzamu aizsardzību, kas palīdzēs viņiem tikt galā ar visām dzīves nelaimēm.

Mežāzis

No 29. augusta ir nepieciešams ieklausīties savā intuīcijā. Uzticieties tai, jo tā būs pareizais ceļvedis. Jūsu attiecībās gaidāmas pārmaiņas uz labo pusi. Eņģeļi sargeņģeļi jūs vedīs pretī jūsu otrajai pusītei.

Esi atvērts jaunām lietām un izbaudi katru mirkli.

Mūsu senči ticēja, ka šajā ”īpašajās” dienās saimnieces nedrīkst neko konservēt, jo tad viss būs metams ārā!

Vērsis

Debesis Vēršiem piešķir īpašu periodu, kad jūtas un emocijas izvirzās priekšplānā. Nebaidieties uzticēties tiem, kas jums ir tuvi. Tuvinieki kļūs par uzticamu atbalstu un patvērumu. Sargeņģeļi sargeņģeļi palīdzēs jums atgriezt harmoniju savā dzīvē. Veltiet vairāk laika savam mīļotajam cilvēkam, iegremdējieties maiguma un rūpju virpulī.

Lasi vēl: Gandrīz izmetusi pannu, jo visa pārtika uz tās piedeg, bet, kad vecajā žurnālā ieraudzīja veidu, kā to novērst, pārdomāju

Tas palīdzēs atjaunot garīgos spēkus un rast iedvesmu.

Kāpēc pieredzējušas saimnieces, izvēloties siļķes, skatās zivij tieši acīs

Svari

Augstākie spēki ir īpaši labvēlīgi pret Svariem. Visums tev sniedz sargeņģeļu atbalstu, kuri palīdzēs atrast iekšējo harmoniju un līdzsvarot prātu ar jūtām. Viņi mudina tevi uzticēties savai sirdij, nevis racionālai domāšanai.

Lasi vēl: Šie trīs paņems zelta biļeti: Vasilisa Volodina nosauca zīmes, kurām veiksies loterijā 1. septembrī

Sekojiet savas dvēseles aicinājumam, un tas jūs aizvedīs pie patiesas laimes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment