Sarīvē uz pannas kartupeļus, tad virsū liekam pildījumu un sanāk garšīga “pica” bez miltiem – bet jāievēro dažas svarīgas detaļas

 

Pannā uzkarsējiet nedaudz augu eļļas, izmantojiet pannu kā pamatni. Sarīvētos kartupeļus lieku pannā.

Uzmanīgi izlīdzinu, veidojot vienmērīgu pamatni, cep uz mazas uguns, man ir režīms (2 no 12) zem slēgta vāka 10 minūtes. Apakšdaļai jābūt brūnai. Tas ir ļoti būtiski, lai kartupeļi apcepti līdz brūnumam, citādi garša nebūs ne tuvu tik laba!

Pagrieziet to otrādi, man šķiet vieglāk izmantot šķīvi.

Kā mērci kartupeļu plātsmaizei burtiski “pa pilienam” pievienoju tomātu mērci un majonēzi un smērēju ar silikona otiņu.

Virsū uzber smalki sarīvētu desu un sieru pēc garšas.

Pievienoju tomātu un papriku.

Garšvielas ir kaltēts baziliks un zaļie sīpoli.

Modes eksperti nosauc vismodernākos 2025.gada audumu rakstus: modes dāmas jau papildina savus skapjus

Pārklāj ar vāku un vāra, līdz gatavs, apmēram 10-13 minūtes, bet tas ir atkarīgs no kartupeļu kārtas un kartupeļu veida.

Tas izrādās ļoti garšīgs, ja vēlas desu, receptē var izlaist.

Pagatavojiet to, izmēģiniet to, un, ja gatavojat arī šādi, es priecāšos.

Sastāvdaļas:

Kartupeļi 5-6 gab. (ar to pietiek pannai ar diametru 26 cm.)
Olas 2 gab.
Sāls (pēc garšas)
Pildījums (pēc jūsu gaumes)

Labu apetīti!