Pannā uzkarsējiet nedaudz augu eļļas, izmantojiet pannu kā pamatni. Sarīvētos kartupeļus lieku pannā.
Uzmanīgi izlīdzinu, veidojot vienmērīgu pamatni, cep uz mazas uguns, man ir režīms (2 no 12) zem slēgta vāka 10 minūtes. Apakšdaļai jābūt brūnai. Tas ir ļoti būtiski, lai kartupeļi apcepti līdz brūnumam, citādi garša nebūs ne tuvu tik laba!
Pagrieziet to otrādi, man šķiet vieglāk izmantot šķīvi.
Kā mērci kartupeļu plātsmaizei burtiski “pa pilienam” pievienoju tomātu mērci un majonēzi un smērēju ar silikona otiņu.
Virsū uzber smalki sarīvētu desu un sieru pēc garšas.
Pievienoju tomātu un papriku.
Garšvielas ir kaltēts baziliks un zaļie sīpoli.
VIDEO:
Pārklāj ar vāku un vāra, līdz gatavs, apmēram 10-13 minūtes, bet tas ir atkarīgs no kartupeļu kārtas un kartupeļu veida.
Tas izrādās ļoti garšīgs, ja vēlas desu, receptē var izlaist.
Pagatavojiet to, izmēģiniet to, un, ja gatavojat arī šādi, es priecāšos.
Sastāvdaļas:
Kartupeļi 5-6 gab. (ar to pietiek pannai ar diametru 26 cm.)
Olas 2 gab.
Sāls (pēc garšas)
Pildījums (pēc jūsu gaumes)
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Pārtraucu žāvēt piparmētras ziemai: tagad izmantoju gudru metodi, lai saglabātu garšu un aromātu
- Mans draugs gatavo šīs izcilās brokastis, ko gribas ēst katru rītu: gatavs dažās minūtēs
- Kādi rotājumi Ziemassvētku eglītē jāieliek katrai Zodiaka zīmei, lai piesaistītu veiksmi un pārticību 2026.gadā
- Mīlestība vai lieli pārbaudījumi: ko sola decembris katrai Zodiaka zīmei
- Vai grims ir nepieciešams sievietei pēc 60 gadiem: ko saka un iesaka stilisti
- Kāpēc dažus autovadītājus likumsargi aptur 8–10 reizes gadā, bet citus — 1–2 reizes: tiek skaidrots













