Pagatavošana:
Sākumā noloba granātābolu un atdala mums vajadzīgās granātābolu sēkliņas.
Novārītu vistas fileju sagriež nelielos kubiņos.
Lasi vēl: Visu sagriezu un gatavs. Apbrīnojami garšīgi salāti 5 minūtēs
Sasmalcina valriekstus.
Vārītas olas sarīvē uz rupjas rīves.
Kubiņos sagriež novārītu kartupeli, kā arī novārītu burkānu.
Sarīvē uz rupjas rīves sieru.
Veido salātus. Pirmajā kārtā kartupeļi, uzber sāli un piparus, tad uzklāj majonēzes slāni. Tam pa virsu uzkaisa sieru. Atkal uzliek majonēzi.
Nākamajā kārtā liek burkānu, tiem pa virsu atkal majonēzi. Uzber nākamajā kārtā vistas fileju un atkal pa virsu majonēzi.
Uzber sasmalcinātus valriekstus un atkal apsmērē ar majonēzi, tai pa virsu liek sarīvētas olas kārtu. Visu noslēdz ar granātābolu sēkliņu kārtu.
Tevi noteikti interesēs
- Es mīlu savu vīru, bet viņa vārds mūsu dzīvē ir kā “darvas karotes medus mucā”by Rinalds Bergmanis
- Manam draugam jau ir 37 gadi, viņš pelna tūkstošus, brauc ar ‘Mercedes’ un dzīvo Rīgas centrā. Tomēr viņš joprojām nevar apprecēties viena iemesla dēļby Rinalds Bergmanis
- Mūsu ģimene mīl “Sarkano jūru” – garšīgus un sulīgus salātus, kuri ir gatavi 10 minūtēsby Anete Vītola