“Sarkangalvīte” – lieliski salāti svētkiem

Pagatavošana:

Sākumā noloba granātābolu un atdala mums vajadzīgās granātābolu sēkliņas.

Novārītu vistas fileju sagriež nelielos kubiņos.

Lasi vēl: Visu sagriezu un gatavs. Apbrīnojami garšīgi salāti 5 minūtēs

Sasmalcina valriekstus.

Vārītas olas sarīvē uz rupjas rīves.

Kubiņos sagriež novārītu kartupeli, kā arī novārītu burkānu.

Sarīvē uz rupjas rīves sieru.

Veido salātus. Pirmajā kārtā kartupeļi, uzber sāli un piparus, tad uzklāj majonēzes slāni. Tam pa virsu uzkaisa sieru. Atkal uzliek majonēzi.

Nākamajā kārtā liek burkānu, tiem pa virsu atkal majonēzi. Uzber nākamajā kārtā vistas fileju un atkal pa virsu majonēzi.

Uzber sasmalcinātus valriekstus un atkal apsmērē ar majonēzi, tai pa virsu liek sarīvētas olas kārtu. Visu noslēdz ar granātābolu sēkliņu kārtu.

Leave a Comment