Pagatavošana:
Sākumā noloba granātābolu un atdala mums vajadzīgās granātābolu sēkliņas.
Novārītu vistas fileju sagriež nelielos kubiņos.
Lasi vēl: Visu sagriezu un gatavs. Apbrīnojami garšīgi salāti 5 minūtēs
Sasmalcina valriekstus.
Vārītas olas sarīvē uz rupjas rīves.
Kubiņos sagriež novārītu kartupeli, kā arī novārītu burkānu.
VIDEO:
Sarīvē uz rupjas rīves sieru.
Veido salātus. Pirmajā kārtā kartupeļi, uzber sāli un piparus, tad uzklāj majonēzes slāni. Tam pa virsu uzkaisa sieru. Atkal uzliek majonēzi.
Nākamajā kārtā liek burkānu, tiem pa virsu atkal majonēzi. Uzber nākamajā kārtā vistas fileju un atkal pa virsu majonēzi.
Uzber sasmalcinātus valriekstus un atkal apsmērē ar majonēzi, tai pa virsu liek sarīvētas olas kārtu. Visu noslēdz ar granātābolu sēkliņu kārtu.
Tevi noteikti interesēs
- Ilva aizbrauca atpūsties uz Ēģipti un viesnīcas šefpavārs atklāj, ko viņi dara ar ēdienu, kas paliek pāri no bufetes restorāniem
- Nakts “koncerts”: kāpēc kaķi naktīs patiesībā ņaud un kā to novērst
- Meteorologs Toms Bricis: svētku brīvdienās Latvijā gaidāms auksts un “ziemīgs” laiks
- Ņemu glāzi kefīra, mazliet maltās gaļas un pēc neilga laika ceļu galdā lieliskas vakariņas visai ģimenei
- Ir pienācis īstais laiks sagatavot savu dārzu pirmajam sniegam – noskaidrosim kā to labāk izdarīt
- “Jāpiešuj” laime, veiksme un labklājība: kas jāizdara 10. novembrī – senču ticējumi









