- Īru kafija
Ielej krūzītē 30 ml Īru viskija.
Šeit derēs dubultais espresso, bet derēs arī cita veida kafija.
Un ieber 1 karotīti cukuru.
Pa virsu uzliec virsū putukrējumu, un pirms pēdējā malka, cukurs ir jāsamaisa.
- Ābolu punšs
Punšu parasti taisa lielā katlā, bet ja nekad neesi ko tādu taisījis, sākumā pamēģini uztaisīt tikai sev. Ieliec glāzē dažas ābolu šķēlītes un anīsu.
Aplej ābolus un anīsu ar 50 ml rumu, ja tev nav anīsa derēs krustnagliņas vai koriandrs.
Pienācis laiks pievienot glāzē 50 ml ābolu sīrupu. Bet ja tev tāda nav tad iemaini pret ābolu sulu.
Un tad pielej klāt tikko novārītu melno tēju.
Un visu samaisi.
- “Todijs”
Sagriez laimu vai citronu daiviņās.
Ieliec laimu glāzē un saspaidi, tikai nespied pārāk stipri, jo savādāk miziņa radīs rūgtumu.
Pievieno 50 ml degvīnu.
Pēc tam ielej 50 ml granātābolu sīrupu. Ja nav sīrupa vari pievienot jebkādu ievārījumu.
Tad līdz krūzes augšai pielej karstu ūdeni. Samaisi kārtīgi visu, lai sīrups izšķīstu.
Izrotā glāzi, ja tev nav šādu odziņu, tad izmanto to, kas tev atrodas mājās.
Avots: www.maximonline.ru
Tevi noteikti interesēs
- Pensionāre iemācīja, kā pareizi izvēlēties banānus – izrādās, daudzi kļūdās, nepamanot vienu detaļu
- Rēzeknes novada iedzīvotāju ikdiena kā “piedzīvojumu filmās”: vedot bērnus uz skolas autobusu pa ceļam “uzskrien” lācim (+ VIDEO)
- Istabas sildīšanas veids, kas ziemā var ievērojami palielināt jūsu elektrības rēķinus
- Sātīgs un nedārgs ēdiens, kas garšo visai ģimenei: kartupeļu pankūkas ar siera cepurīti






















