Pagatavošanas gaita:
Dziļā bļodā iesitam olas, pievienojam sāli un kārtīgi sakuļam ar putojamo slotiņu. Olām pievienojam smalki sarīvētu burkānu un sarīvētu cieto sieru, pievienojam krējumu, samaisām viendabīgā masā.
Cepampannu izklājam ar cepampapīru, ieziežam ar saulespuķu eļļu un izlīdzinām siera un burkāna maisījumu pa visu pannu.
Liekam līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cepam 12 minūtes. Gatavo biskvītu liekam uz pergamenta un ļaujam tam pilnībā atdzist.
Pēc tam gatavojam pildījumu. Dziļā bļodā liekam uz smalkās rīves sarīvētu kausēto sieru, sagrieztas krabju nūjiņas, ķiplokus, sasmalcinātas dilles, krējumu, kārtīgi samaisām.
Liekam pildījumu uz siera pamatnes, vienmērīgi izlīdzinām un satinam rullītī.
Lasi arī: Decembra vidus apgriezīs dzīvi kājām gaisā trim zodiaka zīmēm: laime viņus pārsteigs
Izveidoto ruleti ietinam pergamentā un ievietojam ledusskapī uz 1 stundu. Pēc tam gatavo uzkodu izņemam no ledusskapja, sagriežam un pasniedzam svētku galdā.
Labu apetīti!
Noteikti izmēģini arī tu pagatavot šo brīnišķīgo uzkodu, nenožēlosi! Un neaizmirsti padalīties ar šo recepti sociālajos tīklos!
Arī interesanti: Netīrākās vietas dzīvoklī: profesionāli apkopēji atklāja savus noslēpumus
Tevi noteikti interesēs
- Dabas zīmju vērotājs Vilis Bukšs paziņo, kad Latvijā martā sagaidīsim pat +17 grādusby Sandra Ločmele
- Ņemu kārbu pupiņu, marinētus gurķus un gatavoju savus slavenos “firmas salātus”. Viesi tie ir uz “izķeršanu”by Rinalds Bergmanis
- Uz ”Oskara” ceremoniju kāds aktieris bija ieradies uzvilcis melnu cimdu – iemesls daudz dziļāksby Sandra Ločmele