Saules aptumsums Melnā Mēness laikā 2. oktobrī – lūk, kas jāzina katrai zvaigznāju zīmei

Saules un Mēness debesu duets gatavo testus vismaz piecām zīmēm. Stāstām, kā bez zaudējumiem izdzīvot retu astroloģisku notikumu un ko drīkst un ko nedrīkst darīt 2. un 3. oktobrī.

2024. gada 2. oktobra Saules aptumsums noslēdz aptumsuma koridoru. Notikums ir pozitīvs, pārveidojošs, bet tas, ka tas sakrīt ar Jaunu Mēnesi Svaru zīmē, var īpaši ietekmēt zīmju enerģiju. Pēdējās divas nedēļas daudziem ir bijušas saspringtas. Tagad, jaunā mēness priekšvakarā, sākas “attīrīšanās process”. Tas var būt traumatiski un pat sāpīgi, taču ir nepieciešams izbeigt zaudējuma ciklu un doties tālāk.

Prognoze  visām zvaigžņu zīmēm 2. oktobrim

Auns

Jauns mēness aktivizē jūsu 7. ilgtermiņa partnerattiecību māju. Ir pienācis laiks pievērsties jūtām un saziņai ar mīļajiem. Vai esat nesen uzsācis romānu? Nepalaidiet garām iespēju padziļināt un stiprināt savu saikni.

Vērsis

Jaunā Mēness enerģija aktivizē jūsu 6. pašaprūpes māju. Vērsis, jums ir nepieciešama atsāknēšana! Aizmirstiet par darbu un biznesu un veltiet laiku savai veselībai un dvēselei. Mēs ļoti iesakām masāžu, jogas vai meditācijas nodarbību un labu filmu vakarā. Šajā izlasē noteikti ir daži, kas varētu jūs interesēt.

Dvīņi

Jūsu 5. radošās izpausmes māja sniegs lielu paziņojumu! Izsakiet sevi, ļaujiet zinātkārei ņemt virsroku. Kāds ir tavs sapnis un kā tu to vari izteikt? Paņem otu, adatu un diegu, sāc rakstīt grāmatu vai īsu stāstu – vārdi no tevis izplūdīs paši.

 

Grūtākās dienas līdz rudens beigām: šajos gados dzimušos sagaida pārbaudījumi saskaņā ar ķīniešu horoskopu

Vēzis

Jaunā mēness saules aptumsums notiks jūsu 4. mājā – tajā pašā mājā, ar kuru ir saistīta jūsu zīme. Šī ir jums pazīstama teritorija, tāpēc jums būs laiks bez īpašām raizēm un problēmām. Koncentrējieties uz ģimeni un mājām: izrotājiet savu māju, padariet to viesmīlīgu un priecīgu un izklaidējieties kopā ar bērniem. Jums tiek dota iespēja stiprināt ģimenes saites — tas, ko jūsu zīme alkst.

Lauva

Pavisam drīz izpaudīsies 3. komunikācijas un informācijas māja. Gaidiet noderīgus sakarus un iespējas tikt uzklausītam – gan biznesā, gan personīgajā dzīvē. Joprojām vilcināties dalīties savās sajūtās ar savu mīļoto? Jauns mēness palīdzēs iegūt drosmi un atrast īstos vārdus.

Jaunava

Vai tu domā par naudu, Jaunava? Šis jaunais mēness, Saulei atrodoties Svaru zīmē, ir īstais laiks, lai kārtotu finanses ar savu 2.mājas darbību, kas atbild par materiālo nodrošinājumu. Ir iespēja palielināt savus ienākumus, ja neignorēsi iespējas, kas sākotnēji tev šķita kā zaudētājs.

Svari

Laimīgu sezonu, Svari! Saule visu mēnesi šķērso jūsu 1. māju (Es un Personību), un Mēness to sastopas Saules aptumsuma laikā. Šis ir tavs laiks, tavs laiks spīdēt. Iet ārā, flirtējiet, izpaudieties un izbaudiet sevi.

Lasi vēl: Eksperti atklājuši, kurām zvaigžņu zīmēm piemīt visspēcīgākā enerģija – pārbaudi, vai esi starp tām

Nebaidieties no savām mežonīgākajām vēlmēm – veiksme tagad jums ir labvēlīga visā.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment