Saules aptumsums Melnā Mēness laikā 2. oktobrī – lūk, kas jāzina katrai zvaigznāju zīmei

 

Skorpions

Skorpions, Mēness šķērsos tavu 12. pabeigšanas un realizācijas māju, tāpēc esiet gatavs tām pašām sāpīgajām beigām, par kurām mēs brīdinājām iepriekš.  Uzticieties savai intuīcijai un zemapziņai, lai izdarītu pareizo izvēli – izmaiņas visvairāk ietekmēs jūsu personīgo dzīvi.

Strēlnieks

Svaru jaunā mēness saules aptumsums virzās caur jūsu 11. sociālo mijiedarbību māju. Un šī ir lieliska iespēja, jo cilvēki vēlēsies būt jūsu tuvumā. Organizējiet uzticamu komandu projekta īstenošanai, atrodiet domubiedrus, sadarbojieties ar sabiedrotajiem, lai atrisinātu steidzamu problēmu. Nākamo dienu moto: savienojies un iekaro!

Mežāzis

Jauns mēness aktivizē jūsu karjeras un tēla 10. māju — to pašu māju, ar kuru ir saistīta jūsu zīme. Jūs neesat no tiem, kas bremzē savu ceļu uz panākumiem, un tagad ir īstais laiks, lai darbā jūs pamanītu. Jūs varat saņemt paaugstinājumu amatā, izveidot jaunus sakarus ar cilvēkiem vai citādi ļaut apkārtējiem jūs atbalstīt, palīdzēt un uzlabot jūsu karjeru.

Ūdensvīrs

Vai jums ir ilgas pēc mājām pēc ceļojumiem? Jauns Mēness aktivizēs jūsu 9. paplašināšanās, izglītības un zināšanu māju, tāpēc jūs vēl vairāk piesaistīsit ceļojumiem. Ja iespējams, pat nevilcinieties! Galvenais ir labs ceļabiedrs un pārdomāts plāns. Haoss un ātri lēmumi nav piemērotākā izvēle Saules un Mēness liktenīgās darbības laikā.

Zivis

Šis Saules aptumsums un Jauns Mēness Svaru zīmē liks jums koncentrēties uz jutekliskuma, tuvības, transformācijas un attiecību atjaunošanas jautājumiem. Ir pienācis laiks atvērties saviem mīļajiem un izmantot jaunu pieeju savu enerģiju mijiedarbībai.

Lasi vēl: Ne tikai ķiplokiem – izrādās, ka šai lietai ir 5 noderīgas funkcijas

Runājiet par to, kā jūs jūtaties, ko jūs vēlētos, kas jums patīk un kas nepatīk attiecībās. Tas dos vēlamo rezultātu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment