ŠAUSMAS! Viņa veidoja raidījumu par bīstamiem dzīvniekiem, un tad ar pašu atgadījās šis!

bez-nosaukuma

Tiešraides laikā ar reportieri notika kas šausmīgs – viņa veidoja raidījumu par bīstamiem dzīvniekiem, kamēr pati par to nebija pārāk piedomājusi.

Lācis uzbruka televīzijas pārraides vadītājai, kad viņa piezagās dzīvniekam no aizmugures. Sieviete vada raidījumu, kurā tiek stāstīts par dzīvnieku bīstamību.

Pirms uzrukuma lāču meitenei Boņai deva kārumus, lai piesaistītu viņas uzmanību.

Lāci, kurš saģērbts dzeltenos svārkos un cepurītē, pieskatīja tā dresētājs, kurš bija tērpts sarkanā flamenko kostīmā.

Viņi piedalījās Krievijā populāra televīzijas raidījumā “Par mīlestību”, tas tika uzņemts kādā no Maskavā esošajām studijām.

Kad Boņa veic dažādus vienkāršus trikus, skatītāji dzirdami izdvešam sajūsmu – lācis izskatās kā liela plīša rotaļlieta.

Lasi vēl: TRAĢĒDIJA: Kamēr māte dzer, milzu žurkas uzbrūk 3 mēnešus vecam zīdainim

Šķir lapu tālāk, lai redzētu šausminošo uzbrukumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Cirks – tā ir kaut kāda nenormālība. Lācis saģērbts kleitiņā. Cik slimam gan jābūt cilvēkam, lai ko tādu izdomātu. CCauri spīd zoofīlistiskas tieksmes, piedēvējot dzīvniekiem cilvēka īpašības. Tās ir seksuālas novirzes!
    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment