Secībai ir nozīmes: Ar kuru telpu mājas tīrīšanu sākt vispirms

Eksperti apgalvo, ka kļūda, izvēloties vietu, kur sākt mājas tīrīšanu, noved pie procesa aizkavēšanās.

Uzkopšana dzīvoklī vai mājā ir ļoti sarežģīta, ja procesu sākat ar nepareizu telpu. Daudzi cilvēki to pat neapzinās. Bieži vien saimnieces vienkārši haotiskā kārtībā veic tīrīšanu, un pēc tam brīnās, kāpēc šis process prasīja tik daudz laika un pūļu. Turklāt, pat var gadīties tā, ka pēc visām lielajām ieguldītajām pūlēm, rezultāts tāpat paliek neapmierinošs.

Uzkopšanas speciālisti ir pārliecināti – ja visu procesu sāksiet pareizi, tīrību mājā vai dzīvoklī var panākt salīdzinoši īsā laikā. Un jūs no tā nenogurstat, bet iznākums būs vairāk nekā iepriecinošs.

Kurā telpā sākt tīrīšanu vispirms? Patiesībā nav konkrētas atbildes. Galu galā katrā dzīvoklī vai mājā šī telpa ir “atšķirīga”. Tad kā noteikt, no kura gala ķerties klāt?

Ekspertu ieteikums skan šādi: tīrīšana jāsāk ar to istabu, kurā visvairāk laika pavada pati saimniece un mājinieki. Biežāk – tā ir virtuve vai dzīvojamā istaba.

Pēc šīs telpas jāpāriet uz istabu, kurā tiek pavadīts mazliet mazāk laika. Parasti tā ir guļamistaba. Un, lai pabeigtu tīrīšanas procesu, vajadzētu doties uz to telpu, kur cilvēki neatrodas stundām ilgi: vannā, tualetē, priekšnamā.

Lasi vēl: Pārsteidzoša lieta, ko pievienot veļas pulverim, lai dubultotu tā iedarbību: ietaupīsiet arī naudu

Lieta tāda, ka telpās, kurās visvairāk uzturaties, likumsakarīgi arī ir visvairāk netīrumu un haosa. To uzkopšana aizņems vairāk laika, bet, ja šīs telpas atstāsiet uz tīrīšanas beigām, jums vienkārši nebūs ne spēka, ne motivācijas, lai sekmīgi satīrītu visu māju.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Ja jūs ievērosiet pareizo tīrīšanas kārtību, tad viss process aizņems daudz mazāk jūsu laika un arī neprasīs tik daudz pūļu. Beigās jūs būsiet patīkami pārsteigti par efektu, kādu redzēsiet pēc tīrīšanas! Izmēģiniet, un arī turpmāk tīrīsiet māju šādā veidā!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment