Secīgi uzskaitām labākās sievietes attiecībās pēc Zodiaka zīmes!

2. Zivis

Sākotnēji viņas šķiet super-kautrīgas, Zivis grūdīs tevi prom, tomēr tajā visā ir kaut kas ieintriģējošs. Kad Zivis ielaidīs tevi savā sirdī, sapratīsi, ka nav nekā labāka par to. Kā draudzene viņa ir numur viens atbalsta sistēma, kura vienmēr nostāsies mīļotā cilvēka pusē. To nevar nenovērtēt!

3. Mežāzis

Mežāzis no dzimšanas jau ir perfekcionists. Kad runa ir par attiecībām, viņš centīsies no sevis “dabūt” laukā visu to labāko, lai šī savienība izdotos. Tomēr jāatceras, ka Mežāzis attiecībās vienmēr būs dominējošais, aizstāvēs otru no visa un visiem. Tie cilvēki, kurus Mežāzis mīl, viņam ir paši svarīgākie.

4. Svari

Svari ir viena no laipnākajām Zodiaka zīmēm. Attiecībās viņi cenšas izvairīties no konfliktiem, tomēr šo lietu “krāšana” beigās var novest pie dažādiem nepatīkamiem izvirdumiem. Attiecībās Svari ir “devēji”, tādēļ nereti aizmirst par savām vajadzībām. Pozitīvi ir tas, ka Svari ir sabiedriski un vienmēr parūpēsies par to, lai arī mīļotais cilvēks visur piedalītos.

5. Dvīņi

Dvīņiem ir divas personības, dažreiz pat vairākas. Vienā brīdī viņi ir jautri un sabiedriski, bet jau nākamajā noslēgti un nepieejami. Attiecībās Dvīņi cenšas noslēpt to savu pusi, kura viņiem pašiem nepatīk, tomēr ar laiku otrajai pusītei tā tomēr būs jāpieņem un jāiemīl. Dvīņi paši otru cilvēku pieņem ar visām viņa nepilnībām, ja vien tās nepārkāpj viņu principus.

6. Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nav labākā draudzene, tomēr nav arī tā sliktākā. Ūdensvīrs vienkārši ir ļoti dīvains, tomēr tas ne vienmēr ir slikti. Viņš bieži vien nozūd no attiecībām, jo meklē savu neatkarību, tomēr, ja tu atrodi tādu Ūdensvīru, kurš tiešām tevī iemīlas, tu reizē iegūsti uzticību uz mūžu. Viena no labākajām īpašībām ir tā, ka viņš labāk skatās uz pozitīvajām lietām nevis nepilnībām.

7. Lauva

Lauva ir romantiķe ar tādām vēlmēm, kas bieži vien nav reālas. Kamēr viņa ir gatava otram atdod pilnīgi visu, viņa bieži vien iemīlas cilvēkos, kuri nav spējīgi pretī dot to pašu. Viņu augstās prasības un cerības bieži vien pamatīgi sāpina, neļaujot nodibināt patiesu mīlestību.

8. Vēzis 

Lai gan Vēzim ir zelta sirds, atvēršanās citiem bieži beidzas ar pamatīgu vilšanos un sāpēm. Viņas nav sliktākās draudzenes, patiesībā viņas ir pat labākās draudzenes, ja izvēlas neatgrūst cilvēkus tik ļoti. Attiecībās Vēzis neuzticas nevienam, tikai pats sev, tieši tādēļ attiecības nereti ir ļoti sarežģītas. Vēzis vēlas mīlestību tikpat ļoti, cik no tās baidās. Patiesība ir tāda, ka Vēzim rūp pat tad, ja viņš izrāda, ka viņam ir pilnīgi vienalga.

9. Vērsis

Ar Vērsi attiecības nodibināt ir ļoti grūti, jo viņam pašam ir sava dzīve, ar ko viņš ir ļoti apmierināts. Vērsis vistrakāk lauž sirdis no visām Zodiaka zīmēm. Viņš dzīvo savu dzīvi savā tempā, un ja tu to centīsies iztraucēt, labāk bēdz, jo tev nāksies vilties, viņš tik un tā darīs tā, kā pats vēlas.

10. Auns

Kad runa ir par attiecībām, Auns visu vēlas sasteigt. Partnerim tas var šķist mazliet biedējoši. Tā kā Aunam patīk uzņemties atbildību un galveno lomu visur un visā, vīrietim ar šādu sievieti sadzīvot ir grūti. Auna spēcīgā personība piesaista, bet, veidojot attiecības, tā var kļūt par traucēkli.

11. Jaunava

Jaunava ir viena no kritiskākajām Zodiaka zīmēm. Tas attiecības padara sarežģītas, jo viņai pašai liekas, ka viņa nekad nav pietiekami laba otram cilvēkam. Jaunava ir pārāk nepašpārliecināta un viegli ievainojama, viņa viegli kļūst greizsirdīga. Ja Jaunava attiecībās kaut kā “izgāžas”, viņa ilgi pie tā sevi vainos un nepiedos sev savas kļūdas.

12. Skorpions 

Skorpions ir viena no biedējošākajām Zodiaka zīmēm, viņa vienmēr un visu vēlas kontrolēt. Dažkārt Skorpions ir vēss un bezsirdīgs. Vēl grūti ir sadzīvot ar Skorpiona tiešumu – viņš vienmēr saka to, ko domā, nedomājot, kā tas varētu aizskart otru cilvēku, tādēļ jūtīgākiem cilvēkiem Skorpions nekad nebūs īstā izvēle.

Lasi vēl: Kuras Zodiaka zīmes mīl tērēt naudu tik ļoti, ka bieži vien iekuļas parādos?

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment