Seksa rotaļlieta “telemēle” ļaus apmierināt partneri no attāluma!

Telemēles izgudrotāji skaidro: “Kad pasaule kļūst arvien globālāka, daudziem pāriem nākas atrasties tālu vienam no otra. Tieši tādēļ šī ierīce būtu ļoti noderīga. Tā sastāv no divām ierīcēm – kur viena ieraksta skaņas un kustības un otra – izdveš vibrācijas.”

2

Lasi vēl: 5 neticamākie fakti par seksu – izmanto tos savā labā!

Šī izgudrojuma ideja ir tāda, ka to ir iespējams lietot arī publiskās vietās, jo tā neatgādina neko aizskarošu un neizskatās piedauzīgi.

3

Mēs ceram, ka telemēle padarīs seksa rotaļlietu izmantošanu daudz dabiskāku, jo šī ierīce nav apkaunojoša, bet gan komfortu sniedzoša un saikni stiprinoša.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/YAez31</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment