Seksoloģe atklāj 4 biežākos iemeslus, kāpēc sievietes pārstāj sniegt orālo seksu – vaina visdrīzāk ir tevī!

Seksoloģe atklāj 4 visbiežāk dzirdētās sūdzības no sievietēm saistībā ar orālo seksu, kas noved pie tā, ka viņas vairs to nevēlas sniegt savam vīrietim. Ja arī tava mīļotā izvairās no orālā seksa sniegšanas par visām varītēm, tad vaina visdrīzāk ir tevī!

Konsultē seksoloģe un cilvēku seksualitātes grāmatu autore Ava Kadella no ASV.

Tu liec lietā rokas

Vīrietim nenoliedzami lielāku baudu sagādā dzimumlocekļa apņemšana ar muti pilnībā, taču lielākā daļa sieviešu bez rīstīšanās nespēj to izdarīt, tāpēc viņas mutes dobumā dzimumlocekli ievada tikai tik tālu, cik jūtas komfortabli to darīt. Sūdzība par to, ka vīrietis ar rokām apņem un stumj galvu tālāk virsū savam dzimumloceklim ir visbiežākā sūdzība, kuru seksoloģe dzird no sievietēm.

Šādu orālā seksa tehniku vīrieši visbiežāk ir redzējuši erotiska satura filmās un viņus tas ir ļoti uzbudinājis, kā rezultātā viņi ko tādu ir vēlējušies realizēt dzīvē, taču patiesībā sievietes šāda darbība aizskar. Tā vietā, lai liktu lietā rokas, pie orālā seksa saņemšanas, pastāsti cik patīkams tev ir šis process, izsaki komplimentus par to cik viņai labi sanāk tas, ko viņa dara un cik daudz tev patīk tas, ka viņa spēj apņemt tavu locekli tik tālu cik viņa to dara konkrētajā brīdī – tas viņu iedrošinās pacensties.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt arī pārējos 3 iemeslus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment