Senais medus dzēriens “surica” veselības un garastāvokļa uzlabošanai

Tālāk pagatavojam “Ogu sēni”, kas ir ogu ieraugs, kas satur vīnskābes baktērijas. Lai to pagatavotu, savāc divas tasītes pārgatavojušos ogu, kuru garša tev patīk visvairāk. Izveidojiet viendabīgu masu: pievienojiet tām pus glāzi medus un tādu pašu daudzumu ūdens.

Uzvāra maisījumu uz lēnas uguns un atstāj to slēgtā stikla traukā tumšā vietā 3-4 dienas. Šajā laikā ieraugam, ko pievienosim dzērienam, vajadzētu raudzēties!

Pienam jābūt pilnpienam. Pulverveida vai pat dabīgs, bet pasterizēts, nedos vēlamo efektu. Dažās suricas recepšu versijās tas tiek izmantots svaigs. Citās tas ir iepriekš raudzēts, lai iegūtu paniņas. Abos gadījumos piena produkts sniedz savu labumu. Izvēlieties atkarībā no tā, vai vēlaties skābu vai saldu garšu.

Tagad sajauc zāļu tinktūru, ogu sēni, pienu, atlikušo ūdens un medus daudzumu. Visu salej stikla pudelēs, cieši nenoslēdzot, un atstāj gaišā vietā un siltumā uz trim dienām. Pēc tam pārnes pudeles ar dzērienu uz tumšu vietu un atstāj tās tur 20 dienas. Tas ir laiks, kas nepieciešams, lai pabeigtu rūgšanas procesu un atdalītu nogulsnes. Pēc šī laika medus dzēriens būs gatavs!

Lietojiet šo dzērienu katru rītu pa vienai glāzei.

Surica, ko sauc arī par medus enerģijas dzērienu, galvenā priekšrocība ir tā, ka tas ļaus justies dzīvespriecīgi un enerģiski, tas stiprina imunitāti un lieliski palīdz saaukstēšanās gadījumā!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment