Senču ticējumi uz 25.augustu: ir daudz lietas ko šajā dienā nevar darīt, tomēr viens noteikums daudzus mulsina

Labajam mājas gariņam atstāja pienu un maizi, lai viņš nedusmojas un palīdz mājas darbos. Šajā dienā jāsakārto pieliekamais, skapis vai cita vieta, kur kaut kas glabājas, kaut vai skapjos un plauktos. Protams, jāatbrīvojas no liekā.

Šis gars it kā ir aizņemts ar savas pajumtes iekārtošanu aukstajam gadalaikam, tāpēc to nevajadzētu traucēt. Ja viņš dusmojas, būs nepatikšanas. Tā vietā, lai palīdzētu savai mājai, viņš sāks viņiem kaitēt, jo īpaši slēps viņu lietas, naktīs biedēs un strīdēsies savā starpā.

Šoferiem jāņem vērā jaunie noteikumi – ja neievērosi, sods var sasniegt pat 2500 eiro

Lai nemocītu bezmiegs, šīs dienas vakaru labāk pavadīt bez jokiem un smiekliem. Ikvienam, kurš uzmundrina pārāk daudz, būs visu nakti jāguļ nomodā, neaizverot acis. Vismaz tā runāja vecos laikos.

Bet ko drīkst un pat vēlams darīt šajā dienā? Noskaidrosim! 

 

Tautas zīmes 25. augustam: ko tu vari

Varat veikt gandrīz jebkuru biznesu. Darba un mājas darbi būs vieglāki nekā parasti. Jūs būsiet apmierināts ar sava darba rezultātiem.

Īpaši svarīgi tagad ir pievērst uzmanību savai mājai. Ja nevarējāt tikt līdz pavasara tīrīšanai, netērējiet laiku. Ir atļauti arī nelieli remontdarbi un rokdarbi.

Diena piemērota iepirkšanās veikšanai, taču tai jābūt pārdomātai. Spontāni tēriņi tev neko labu nedos. Drīz jums būs jānožēlo jūsu izšķērdība. Ir vērts atzīmēt, ka 25. augustā jūsu garderobes atjaunošana būs veiksmīga. Vari meklēt jaunas lietas sev un saviem mīļajiem, īpaši tās, kas noderēs šajā ziemā.

Darbs dārzā vai sakņu dārzā, kā arī jebkāda palīdzība tuviniekiem nav aizliegta.

Jūs varat strādāt pie šādiem darbiem saistītu ar dārzeņiem – marinētiem gurķiem, kompotiem utt. Tas ietver arī augu izcelsmes līdzekļus, kas stiprina imūnsistēmu. Mājsaimnieces savus mīļos var palutināt ar ievārījumu vai gavēņa pīrāgiem.

Vecajās dienās neprecētas meitenes devās uz baznīcu. Viņi lūdza palīdzību aizlūdzējiem un lūdza svētos, lai viņi pēc iespējas ātrāk satiktu viņu saderinātos.

Arī daiļavām, kas dzīvoja Austrumeiropā, bija rituāls, kas palīdzēja sapnī redzēt savu dvēseles radinieku. Lai to izdarītu, pirms gulētiešanas zem spilvena bija jāpaslēpj balts kabatlakats un jāpasaka īpaša burvestība. Nakts redzējumā viņas topošajai skaistulei bija jāparādās meitenes priekšā.

Lasi vēl: Neveiksmju sezona: 5 zvaigžņu zīmes, kuru pārstāvjus rudenī vajās problēmas. Cerams, ka neesi viņu vidū!

Tautas zīmes par laikapstākļiem 25. augustā

Lietus uz šo dienu ir slikta zīme, kas sola īsu Indijas vasaru. Sausais laiks šajā dienā sola siltu un sniegotu ziemu.

Migla, kas nolaižas līdz upes virsmai, liecina par karstumu tuvākajās dienās. Bet sals, kas no rīta parādījās kokos, sola labu ziemāju ražu un salnu decembri.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment