Seniorei/zemniecei liedz vadīt auto; Kundze iepriekš izteikusies, ka brauks tāpat

Foto: Artis Drēziņš LA.lv

Noslēdzies stāsts, kas sabiedrībā raisīja daudzas diskusija un interesi – gadījums ar seniori Emīliju Kolnu, kura stājās tiesas priekšā par smaga ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu. 

83 gadīgā kundze sēdās uz apsūdzēto sola par to, ka uz gājēju pārejas sabrauca citu seniori, kura guva ļoti smagas traumas. Savu vainu gan Emīlija Kolna neatzina, un iepriekš izteicās, ka turpinās braukt ar auto tik un tā. Pēc tiesas sēdes Emīlija Kolna atkal sēdās pie auto stūres, policija viņu apturēja Kuldīgas rātslaukumā.

Tagad gan stājies spēkā tiesas spriedums krimināllietā, kurā viņa tika tiesāta  par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu, jo viņa spriedumu nav pārsūdzējusi, raksta portāls la.lv.

Gudenieku pagasta zemniece nedrīkst vadīt auto, jo viņai piespriests trīs gadus nosacīts cietumsods un autovadītāja tiesību atņemšana uz pieciem gadiem.

Emīlija Kolna daudziem ir zināma kā čakla saimniece un sklandraušu cepēja. Diemžēl ne visas viņas darbības ir tik pozitīvas.

Šogad martā 83 gadus vecā kundze sēdās uz apsūdzēto sola Kurzemes rajona tiesā Kuldīgā un tika tiesāta par to, ka pagājušā gada vasarā ar savu “Volkswagen Golf” Kuldīgas centrā uz neregulējamas gājēju pārejas dienas vidū uzbrauca 80 gadus vecai seniorei, kura guva smagus miesas bojājumus.

Lasi arī: Nodokļu parādnieku sarakstā nokļuvis arī Raimonds Pauls; VID vadītāja cenšas skaidrot

Cieta arī sievietes pavadonis, vīrietis, taču viņš no cietušā statusa atteicās.

Savukārt E. Kolna piedevām vēl aizbrauca no notikuma vietas.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment