Seno vārdu nozīme: Trīs vīriešu vārdi, kuru īpašniekiem vienmēr būs finansiālā stabilitāte

Otrajā vietā ir vārds Valdis. Šī vārda būtība tulkojumā nozīmē “piederīgs pasaulei”. Cilvēkiem ar šo vārdu dzīvē ir spēcīga darbības enerģija, kas ļauj viegli uzbūvēt biznesus un veidot sociālos sakarus. Valda vārda īpašniekiem ir viegli iegūt kontaktus, jo viņi ir dabiski komunikatīvi.

Viņi ar savu izsmalcināto prātu un spēju radīt saiknes –  veido savu mazo Visumu.

 

Tomēr viņiem nauda nav vienīgais mērķis; viņi ir kā šahisti savā pieejā, vērtējot pelnīšanas procesu vairāk nekā galīgo rezultātu. Valdi ir viltības meistari, spēlējot ar intrigām un manevriem, un naudas pelnīšana viņiem ir māksla, ko viņi prasmīgi pārvalda.

 

Trešajā vietā ir Dāvids. Viņš ir tas, kuram dzīvē ne vienmēr veicas, taču viņš spēj iegūt bagātību sev, neskatoties uz visiem šķēršļiem un situācijām. Dāvidam viss nāk grūti, ar smagumiem, bet viņš kā tanks turpina virzīties uz savu mērķi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Viņu devīze ir: “Es redzu mērķi, es neredzu šķēršļus.” Viņi ir drosmīgi un rupji, bet to darot, tiek iesaistīti sadursmēs. Viņi neizvēlas smalkas manipulācijas un dod priekšroku tiešai un atklātai darbībai.

Dāvids izmanto dzīvē to, kas viņam ir nepieciešams. Šiem vārdu īpašniekiem ir pašsaprotami jābūt bagātiem.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment