Seno vārdu spēks: 3 vīriešu vārdi, kuru īpašniekiem visu laiku būs nauda


Taroloģe uzskaitīja vārdus, kuru liktenis sola veiksmi. Šie vīrieši gandrīz vienmēr sasniedz to, ko vēlas.

Cilvēka vārds ir kā pirmā iespaida atslēga uz citiem, atverot durvis sociālajai mijiedarbībai un iespējām. Numeroloģijā un ezoterikā katram burtam piemīt sava vibrācija un enerģija, kas ietekmē vārda kopējo nozīmi. Tiek uzskatīts, ka šīs vibrācijas ietekmē cilvēka rakstura iezīmes un personības attīstību.

Daudzi uzskata, ka vārdos slēpjas īpaša enerģija, kas var ietekmēt cilvēka dzīves gaitu. Piemēram, vārds, kas asociēts ar veiksmi un labklājību, var dot papildu iespējas sasniegt personīgos mērķus. Savukārt vārds, kas saistīts ar negatīvām konotācijām, var piesaistīt grūtības un neveiksmes.

Daži vārdi tiešām šķiet piesaistoši un veicina vispārēju veiksmi. Tādēļ daži vīrieši viegli izveido īstas biznesa impērijas, bet citiem tikai ar grūtībām izdodas savilkt galus.

Viena no šādas veiksmes vai neveiksmes iemesliem ir vīriešu vārds, ko persona saņēmusi piedzimstot. Taroloģe Marianna Abravitova nosauc piecus vīriešu vārdus, kuru īpašnieki biežāk par citiem kļūst bagāti.

 

“Ja vēlaties, lai jūsu dzīve būtu saistīta ar veiksmīgu vīrieti, apsveriet šos piecinieka pārstāvjus. Izvēlieties savam dēlam vārdu no šī saraksta, lai viņam nebūtu jācieš grūtības visu mūžu,” – dalījās noslēpumā taroloģe Marianna Abravitova.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Pēc ekspertes domām, pirmajā vietā ir vārds Aivars. Šis vārds tiek uzskatīts par ļoti spēcīgu, kā magnēts, kas piesaista ne tikai bagātību un nekustamo īpašumu, bet arī varu. Aivari tiek saistīti ar oligarhiju un spēju pārvaldīt, manipulēt un pakļaut citus.

Visums labprātīgi atbalsta šo vārdu īpašniekus un dāsni viņus atalgo.

 

Nākošos vārdus skaties lasot tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment