Septembrī es laistu dārzu ar 2 sastāvdaļām un uz gadu aizmirstu par vēlo puvi.

Ēdienu gatavošanai nepieciešami plastmasas trauki. Man ir šī vecā tvertne, kas cieši aizveras. Es pievienoju 5 litrus tīra ūdens. Es tajā ieleju 70% etiķskābi un ūdeņraža peroksīdu. Es maisu. Aizveru un nolieku tumšā vietā uz 5-7 dienām.

Tad ņemu 500 ml šī šķīduma un lejkannā pievienoju siltu ūdeni līdz 10 litriem. Un es tikai laistu savu zemes gabalu. 1 hektāra zemes apstrādei pietiek ar 5-6 litriem gatavās peretiķskābes.
Tie. par 4 akriem jums būs jāiegādājas 4 litri 3% ūdeņraža peroksīda un 10 pudeles 70% etiķa esences (katra 250 ml). Lai pagatavotu šo daudzumu pereetiķskābes, par pamatu jāņem 20 litri ūdens.

Tas ir lēts, bet ļoti efektīvs veids, kā dezinficēt savu teritoriju pirms ziemas. Pirms apstrādes jums ir jāsavāc visas augu atliekas un jāievieto kaudzē. Šo kaudzi arī nolej ar pereetiķskābes šķīdumu. Un tad jūs pat varat to pievienot kompostam.

Lasi vēl: Es nevarēju izaudzēt pētersīļus, kamēr neiemācījos vienu “triku” (izrādās, ka es tos iesēju nepareizi)

Kādā no šīm dienām uzrakstīšu, kas jādara tālāk, lai palielinātu ražu nākamajam gadam. Es apstrādāju savas siltumnīcas tieši tādā pašā veidā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment