Septembris klāt, bet tveice neatkāpsies: laika ziņu eksperts Toms Bricis paziņo, cik ilgi vēl visā Latvijā gaidāms karstums

Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs šodien izsludinājums brīdinājumu – visā valsts teritorijā gaidāms stiprs karstums – gaiss iesils no +27 līdz +29 grādiem.

Savukārt meteorologs Toms Bricis nācis klajā ar prognozēm, cik ilgi, par spīti tam, ka ir jau iestājies pirmais rudens mēnesis, Latvijā vēl saglabāsies karstums.

Pirmās šā brīža prognozes liecina, ka šonedēļ un arī nākamajā darba nedēļā gaisa temperatūra būtiski nemainīsies, ar maksimālajām temperatūrām pēcpusdienās sasniedzot no +23 līdz +29 grādiem.

Naktīs, īpaši nedēļas nogalē, kļūs vēsāks – temperatūra naktī uz ceturtdienu pazemināsies no +11 līdz +18 grādiem, bet nedēļas nogalē vairs tikai no +7 līdz +13 grādiem. Bet piekrastes rajonos temperatūra tomēr saglabāsies augstāka – tur naktīs būs no +14 līdz +17 grādiem.

Foto – Pixabay

Tiem, kam patīk baudīt skaitus skatus, tādi būs – gan naktīs, gan agrajās rīta stundās veidosies migla. Tajā pašā laikā zināms, ka nokrišņi nav gaidāmi, tāpēc dārzus vēl var nākties tomēr laistīt pašiem.

Lielākās izmaiņas un neparasti  notikumi gan gaidāmi tuvākajās dienās.

Šādi vārdi bērniem var atņemt sargeņģeļus: liela iespēja, ka viņiem būs neveiksmes

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment