Septembris neļaus atslābināties. Meteorologi ir paziņojuši jaunu prognozi pirmajam rudens mēnesim

Prognozes sola siltu septembra pirmo dekādi. Mēneša vidū Austrumeiropā kļūs vēsāks. Un tuvāk septembra beigām pienāks ilgi gaidītā atvasara. Sākotnēji tika runāts par neparasti aukstu laiku, taču meteorologi ir precizējuši prognozes rudens pirmajam mēnesim.

Septembra pirmajā pusē Austrumeiropas reģionā gaidāms silts, saulains laiks. Termometra stabiņš rādīs komfortablus +17…+20 grādus pēc Celsija.

Ziemeļeiropu beidzot pametīs karstumu un iestāsies mērens vēsums. Temperatūra būs +14…+18 grādi.

Rietumos saglabāsies siltums: +18…+22 grādi. Gaidāms daudz lietus.

Eiropas dienvidos vasara nebeigsies. Vidusjūras piekrastes pilsētu kūrortos atpūtniekiem būs +24…+29 grādi.

Baltijas valstu reģionā būs mākoņains, bet silts laiks. Praktiski visu septembri temperatūra dienā nebūs zemāka par 19 grādiem pēc Celsija. Lai arī apmācies, bet lietus gandrīz nebūs.

Neraugoties uz komfortablo dienas temperatūru, nevajadzētu aizmirst, ka naktis jau ir vēsas. Atšķirība no diennakts vērtībām var sasniegt 5-8 grādus.

Kāpēc ideālai kotlešu maltajai gaļai nedrīkst pievienot olas baltumu. Omīte atklāja pārsteidzošu noslēpumu!

Septembra vidū, saskaņā ar sinoptiķu prognozēm, dažos reģionos gaidāms vēsāks laiks. Jau septembra vidū iespējamas arī pirmās salnas.

Taču sinoptiķi prognozē lielu varbūtību, ka septembra beigas iezīmēsies ar siltuma vilni. Iestāsies atvasara un tā var pat pārņemt daļu oktobra.

Nedēļu, sākot no 27. augusta, mēs visi varēsim izbaudīt: sinoptiķi ir krasi mainījuši prognozes

Meteorologi ir pastāstījuši par klimatiskajām anomālijām, kas sāksies nedēļā no 26. augusta. Pēc meteorologu domām, nākamās septiņas dienas vasaras izskaņā laikapstākļu ziņā daudzus cilvēkus patiesi pārsteigts.

Galu galā klimatiskā situācija būs vienkārši traka.

Lūk, ko sagaidīsim tuvākajā laikā pie mums Latvijā! 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment