Septiņas atšķirības starp “pilsētnieces” un “laucinieces” manikīru 

Manikīrs – šķietami vienkārša lieta. Tomēr pat šajā, no pirmā acu uzmetiena ne pārāk sarežģītajā jautājumā ir daudz nianses, kas ļauj viegli atšķirt koptu dāmu no pilsētas no vienkāršas sievietes no “laukiem”.

Vēlos uzreiz norādīt, ka man nav nekas pret lauku meitenēm un sievietēm, jo arī starp viņām ir stilīgas dāmas, kas bez īpašiem tēriņiem izskatās eleganti. Taču tomēr ir izņēmumi (šis apzīmējums ir abstrakts un nav tieši saistīts ar dzīvi laukos), un šodien mēs runāsim tieši par viņiem un par to, kā šādas personas var atpazīt pēc viņu nagiem.

Lasi arī: Citronu kurda: populāra un garšīga deserta recepte

Šādi cilvēki nereti izceļas ar savu uzvedību – viņi var nepamatoti kliegt, pieprasīt vecāko kasieri pie kases, strīdēties ar citiem un katram pārdevējam parādīt savu “es”, pierādot savu “taisnību” un atklājot savu patieso būtību.

Bet pietiek vārdu, pāriesim pie atšķirībām.

 

1. Atšķirība numur viens.

Sākšu ar visvienkāršāko un, manuprāt, vissvarīgāko: sausas kutikulas.

Jā, pēc tīrīšanas jebkur, proti, pēc visdažādāko tīrīšanas līdzekļu lietošanas, mūsu rokas (āda) ļoti izžūst un kļūst ļenganas, kā aprikozes.

Kas mums palīdzēs pēc iespējas īsākā laikā panākt, lai mūsu skaistie pirkstiņi iegūtu veselīgu izskatu?

Protams, visparastākais roku krēms. Tam nevajag tērēt daudz naudas, pietiek ar visvienkāršāko, ko var atrast jebkurā lielveikalā. Pēc tīrīšanas uzklājām, un tas jauki smaržo, un āda ir mitrināta un pabarota.

Starp citu, labāk lietot barojošu, nevis mitrinošu krēmu, pirmais tiek galā pat ar vissausāko ādu.

Kāpēc es labprātāk izmetu nevajadzīgu apģērbu, nevis atdāvinu to citiem – bet viss nav tik vienkārši

2. Atšķirība numur divi.

Nagu forma. Tas noteikti ir gaumes jautājums, bet, manuprāt, stilīgākā nagu forma, manuprāt, ir kvadrāts – gan maiga, gan regulāra.

Jā, ir arī mīnuss, šādas formas nagi var ātrāk lūzt nekā, piemēram, ovālas, taču jūs vienmēr izskatāties lieliski, stilīgi, “dārgi”.

Lai gan arī ovāls ir simpātisks, tā saka, piemēram, modele Hailija Bībere, un tam nevar nepiekrist.

Svarīgi, ka formas vietā nav “skrambu” un robu, un tā ir galvenā atšķirība.

 

Šķir otru lapu, lai kasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment