Septiņas atšķirības starp “pilsētnieces” un “laucinieces” manikīru 

3. Atšķirība numur trīs.

 

Mirdzums.  Nav viss slikts, kas spīd. Ļaujiet man sniegt jums piemēru par “antitendences” dizainu, lai jūs zinātu, par ko mēs runājam.

Es lūdzu, lūdzu, lūdzu, mudinu, nedariet tā. Manuprāt, tas ir nebūtisks, netendenciozs, nemoderns, jo šāda lieta jau sen ir pagājusi, ja vispār ir bijusi….. Bet cienītājas, kuras izvēlēties šādus šedevrus palika.

 

Zemāk piedāvājam stilīgu dizaina versiju ar mirdzumiem, ja tik ļoti vēlaties sevi palutināt: minimālistiska mierīgu toņu franču ar mirdzumiem tonī, ak, cik skaisti.

Nav iespējams nepiekrist, kurš variants izskatās mūsdienīgi un pieklājīgi, un kurš variants izskatās jūs zināt kā.

Oktobris un novembris būs traki mēneši: sinoptiķi stāsta, kam gatavoties un kad gaidāms sniegs

4. Atšķirība numur četri.

Nagu garums. Piekritīsim jums uzreiz. Ja jūs neesat mediju/radoša persona, ne zvaigzne, ne blogere u. c., nepadariet nagus par vistas kājiņām.

Tev nevajag veidot sarežģītus dizainus, viens nags ir pusfranču, uz otrs nags ir folija, trešais nags ir rotāts ar spīdumiem, tas viss uz gariem nagiem, tas savstarpēji nesaskan, pietiek.

Kāpēc meistari nestāsta klientiem un cenšas viņus atrunāt no šī “nieka” un absolūtas “nevajadzības”.

“Jo vienkāršāk”, jo “dārgāk” izskatās tavi pirksti, un tu kopā ar tiem.

 

Pašas labākās pazīmes gan atstājām uz beigām!

 

 

5. Piektā atšķirība.

Kaķa acs. Vienosimies, lai kaķim ir kaķa acs, nevis jūsu nagi. Neesmu saskārusies ne ar vienu piemēru, kurā šis manikīrs izskatītos skaisti un moderni. Tas lielākoties ir tikai “vecmāmiņu” manikīrs no pagātnes.

Ja jums tas šķiet skaists, nezinu, ko šajā gadījumā teikt, droši vien tas ir gaumes jautājums, bet tas noteikti nav  “dārgi”.

Ja vēlaties dizainu, dariniet franču, lai gan tas nav īsti dizains, tas arī ir sava veida zīmējums, vai arī pievienojiet kādu minimālisma dekoru.

 

6. Atšķirība numur seši.

Vainagi un kišmiš…

Cara laiki jau sen ir pagājuši! Kas tāds piestāvētu Rundāles pilij, nevis jūsu nagiem! Kas vēl tur ir? Kādas monogrammas un sniegpārsliņas? Meitenes, jūs mani nebeidzat pārsteigt, godīgi …

Sakiet, vai jums tas šķiet skaisti? (atbildiet tikai godīgi).

Tā vietā es jums piedāvāju modernāku dizainu: neuzkrītošu, glītu, tikko saskatāmu marmora plāksni.

Man tas šķiet tik pašsaprotami. Sakiet, vai jūs zināt, par ko es rakstu, vai tomēr uzskatāt monogrammas par “mākslas priekšmetu”?

 

7. Atšķirība numur septiņi.

Ziedi. Ja tev tik ļoti gribas ziedus, ej uz lauka, noplūc margrietiņas, ieber ūdeni vāzē, ieliec krāšņo pušķi un priecājies.

 

Saudzējiet nagus. Lai gan es teikšu tā: ziedi minimālisma stilā var izskatīties arī ļoti labi.

Lūdzu, rakstiet komentāros, kurš manikīrs jums labāk patīk.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment