Seši ziedi, kas, pēc tautas ticējumiem, pievilina bagātību jūsu mājoklim

 

Krasulas

Šo augu dēvē arī par “naudas koku”. Krasulas ir izturīgas un var ilgi iztikt bez ūdens, jo tās uzglabā mitrumu savos masīvajos kātos un biezajās lapās.

Nostāsti vēsta, ka krasulas var piesaistīt bagātību mājai ne tikai ar pienācīgu kopšanu. Tiek uzskatīts, ka ar šo augu ir nepieciešams arī regulāri sarunāties.

Krasulai var lūgt palīdzību finanšu jautājumos un izteikt pateicību par peļņu un veiksmi. Turklāt ir lietderīgi noglāstīt lapas un regulāri tās tīrīt. Naudas koks absorbē labvēlīgās emocijas un sirsnīgos vārdus, pārvēršot tos pozitīvā enerģijā, kas piesaista panākumus un bagātību.

 

Pelargonija

Pelargonijas ir ļoti populāri ziedi, sastopami gandrīz katrā mājā. Tiek uzskatīts, ka to pievilcīgais aromāts darbojas kā magnēts bagātībai. Pelargonijas izstaro naudas enerģiju, īpaši, ja tām ir daudz ziedu.

 

 

Paparde

Papardes saistās ar daudzām zīmēm, no kurām galvenā ir tās ietekme uz cilvēka enerģiju. Turklāt papardes spēj sakārtot attiecības starp mājas iedzīvotājiem un veicina plānu realizāciju. Papardes arī var palīdzēt panākt finansiālus panākumus un nodrošināt aizsardzību pret finansiālām grūtībām.

 

Citronu koks

Lai gan citronu koka audzēšana mājās nav viegla, tomēr tas noteikti ir tā vērts. Faktiski šis augs ne tikai labi nes augļus, bet arī spēj piesaistīt naudu. Lai mājā pievilktu bagātību, ieteicams novietot koku dienvidaustrumu pusē, jo tieši tur tas labi aug un ražo nepieciešamo enerģiju augļos.

 

 

Pahira

Šis retais tropu augs ar masīvu stumbra struktūru pieder baobabu ģimenei. Saskaņā ar pārliecinošiem pierādījumiem, pahīra enerģija pilnveido mājas saimnieku fizisko un garīgo stāvokli, nodrošinot veselību un pozitīvu enerģiju.

 

Šis augs ir pazīstams ar spēju uzlabot finansiālo stāvokli. Tiek ticēts, ka, ja uz tā parādās jauna lapa, tas veicina bagātības un visu veidu labumu pieaugumu kopumā.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment