Šī esot netīrākā meiteņu istaba pasaulē; Saka vēl, ka puiši ir cūkas

jkjj

Īsā, šokējošā video redzams, kā jauna meitene iet cauri atkritumu kaudzēm uz istabas grīdas, starp kurām ir arī sabojājies ēdiens un izlietotas salvetes – nav brīnums, ka šī istaba ieguvusi titulu “netīrākā meiteņu kopmītņu istaba pasaules vēsturē”.

Video uzņēma tajā redzamās meitenes istabas biedrene, kura kopā ar viņu dzīvo studentu istabiņā Ķīnā. Īsais videomateriāls jau kļuvis slavens visā pasaulē; daudz cilvēku interneta komentāros pauž šoku par abu meiteņu pilnīgo higiēnas ignorēšanu.

Istabā mētājas īsti atkritumu kalni, starp kuriem ir pusizēstas pusdienu kastītes, tukšas dzērienu pudeles, plastmasas maisiņi un lietotas salvetes.

Jaunā sieviete, kura filmējusi video, saka: “Ar šo smaku mēs jau esam aizbiedējušas divas citas istabas biedrenes, kuras agrāk gulēja divstāvīgo gultu augšpusē.”

Video skatītāji nesaprot, kā abas meitenes var mierīgi dzīvot šādā netīrībā.

Lai noskatītos video, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">abc</cite>

    Reiz par visam reizem vajadzetu izbeigt so apmelosanu. Netirigu cilveku ne mazums ir abos dzimumos, bet jau sen ir konstatets, ka caurmera viriesi ir daudz tirigaki par sievietem un so “viriesi – cukas” izplata sievietes, kas itin biezi pasas tiribas zina ir zem katras kritikas.

Leave a Comment