Pat visparastākā šķīstošā kafija nav produkts, kuru būtu nepieciešams lietot ikdienā uzturā. Noskaidrot to, vai Jūs dzerat kaut ko labu vai patiesu indi, ir ļoti viegli. Tikko pagatavotā kafijā iepiliniet pāris pilienus joda.
Ja manāt, ka Jūsu tasītē esošais dzēriens kļūst zilgans, tas nozīmē, ka šī ir zemas kvalitātes kafija ar visdažādākajiem piemaisījumiem. Tajā patiesībā atrodas pelavas, mieži, auzas, citi graudaugi, ozolzīļu pulveris, stabilzatori un mākslīgais kofeīns.
Lai uzzinātu, kādēļ šķīstošā kafija ir kaitīga un ar ko labāk to aizstāt, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Manai mammai jau pāri 70, tāpēc nolēmu viņu paņemt pie sevis; joprojām nespēju aptvert, ko viņa sastrādāja mūsu mājā…by Rinalds Bergmanis
- Mīklainais objekts kosmosā strauji tuvojas Zemei: Vanga pareģojusi citplanētiešu ierašanos uz Zemes 2025.gadāby Laura Andersone
- Zirnekļi turēsies pa gabalu, ja vannas istabā noliksiet šīs 3 lietasby Laura Andersone