Pat visparastākā šķīstošā kafija nav produkts, kuru būtu nepieciešams lietot ikdienā uzturā. Noskaidrot to, vai Jūs dzerat kaut ko labu vai patiesu indi, ir ļoti viegli. Tikko pagatavotā kafijā iepiliniet pāris pilienus joda.
Ja manāt, ka Jūsu tasītē esošais dzēriens kļūst zilgans, tas nozīmē, ka šī ir zemas kvalitātes kafija ar visdažādākajiem piemaisījumiem. Tajā patiesībā atrodas pelavas, mieži, auzas, citi graudaugi, ozolzīļu pulveris, stabilzatori un mākslīgais kofeīns.
Tevi arī varētu interesēt
Lai uzzinātu, kādēļ šķīstošā kafija ir kaitīga un ar ko labāk to aizstāt, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Pēc mūsu divu bērnu piedzimšanas vīrs ļoti mainījās, un vēlāk es uzzināju, ka viņam ir citaby Rinalds Bergmanis
- Vien 16 gadu vecumā aizsaulē pēkšņi dodas sociālo tīklu zvaigzne; viņa draudzene komentē notikušoby Sandra Ločmele
- Ar īpašiem vārdiem pie Guntara Rača vērsies komponists Maestro Raimonds Paulsby Laura Blūma