Pat visparastākā šķīstošā kafija nav produkts, kuru būtu nepieciešams lietot ikdienā uzturā. Noskaidrot to, vai Jūs dzerat kaut ko labu vai patiesu indi, ir ļoti viegli. Tikko pagatavotā kafijā iepiliniet pāris pilienus joda.
Ja manāt, ka Jūsu tasītē esošais dzēriens kļūst zilgans, tas nozīmē, ka šī ir zemas kvalitātes kafija ar visdažādākajiem piemaisījumiem. Tajā patiesībā atrodas pelavas, mieži, auzas, citi graudaugi, ozolzīļu pulveris, stabilzatori un mākslīgais kofeīns.
Lai uzzinātu, kādēļ šķīstošā kafija ir kaitīga un ar ko labāk to aizstāt, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Ko vīrieši slepeni novērtē sievietēs – pat ja to nesaka skaļiby Rinalds Bergmanis
- Zemē atrastā nauda: nevis veiksme, bet augstāku spēku zīme – kas patiesībā tev ir jāzina par atradumuby Rinalds Bergmanis
- Atļāvu večiņai bez pajumtes padzīvot savā garāžā, bet nākamajā dienā, atverot garāžas durvis, pavērās mulsinošs skatsby Sandra Ločmele