Šī gaļas recepte izdodas garšīgāka par šašliku un kotletēm – visi gribēs šo recepti no tevis izvilināt

Šodien atklāšu, kā jums pagatavot oriģinālu karbonādi ar sieru, aromātisku un pikantu pildījumu. Šī būs lieliska recepte tiem, kuri vēlas vasaras šašliku sezonā izmēģināt ko jaunu.

Karbonāde it tradicionāls latviešu ēdiens, tomēr šajā receptē tam ir vairākas  “odziņas”, ka to padarīs īpašāku. Karbonāde  izgatavojas no maltas vai klapētas gaļas, ir garšīgs un veselīgs ēdiens, jo tajā ir vairāki būtiski elementi, kas ir derīgi mūsu ķermenim.

Piemēram, gaļa satur daudz proteīnu, kas ir būtisks mūsu muskuļu, kaulu, ādas un matu audu veidošanai un uzturēšanai. Tāpat gaļa ir arī labvēlīga dzelzs avots, kas ir nepieciešams, lai mūsu ķermenim būtu pietiekami daudz sarkano asins šūnu, kas nes skābekli uz mūsu ķermeņa dažādām daļām.

Ja karbonāde tiek pagatavota pareizi, tā var būt arī samērā veselīgs ēdiens. Piemēram, ja izmanto zemu tauku saturu saturošu gaļu, pagatavo uz grillēta veidā un pievieno lielu daudzumu dārzeņu, karbonāde var būt arī samērā zema kaloriju uztura izvēle.

Turklāt, karbonādi var pasniegt dažādos veidos, kas palīdz sajūtot jaunu garšas pieredzi. To var pagatavot kā krokets, burgi, kotletes, un pat salātā. Šī dažādība palīdzēs izbaudīt karbonādi no dažādām gaumes pusēm.

Šie iemesli kopā liek spriest, ka karbonāde ir garšīgs un veselīgs ēdiens, ko var baudīt, vienmērīgi saglabājot ķermeņa veselību, privātību un zinot dažādas gatavošanas iespējas, kas palīdzēs izmantot visus tā priekšrocības.

Dažādosim ēdienkarti ar jauna un oriģināla ēdiena pagatavošanu. Siera karbonāžu pagatavošana neprasīs ilgu laiku, turklāt ēdiens ir ļoti sātīgs un kalorijām bagāts. Vislabāk, ja tas būs pamatēdiens.

 

Sastāvdaļas

3 gaļas gabali

1 sīpols

2 vārīti kartupeļi

tomāts

4 ēdamkarotes krējuma vai majonēzes

Lasi arī:  Kāpēc es vairāk nepalīdzu izņemt no bankomātu naudu cilvēkiem, kuri it kā nezina kā to izdarīt

100g siera

2 tējkarotes sinepju

sāls

pipati

zaļumi

garšvielas

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment