
Tālāk traukā ieleju 1,5 litrus ūdens (pa 500 ml katrai burkai).
Ļauju ūdenim uzvārīties un pārleju katrā burkā.
Aizveru burkas ar vākiem un ļauju nostāvēties apmēram 15 minūtes. Pēc tam ūdeni atkal izlēju atpakaļ katlā. Šajā ūdenī gatavoju marinādi. Drošībai gurķus var pārliet divreiz ar karstu ūdeni, katru reizi izlējot ūdeni atpakaļ katlā.
Šajā ūdenī gatavoju marinādi. Ērtībai sniegšu recepti uz 1 litru ūdens. Jūs pagatavojiet tik daudz marinādes, cik nepieciešams. 1 litrs marinādes pietiek divām litra burkām ar gurķiem.
Ar gatavo marinādi pārleju gurķus un aizvākoju burkas.
Apgriežu burkas otrādi un pārklāju, ļaujot nostāvēties pāris stundas.
Ja ziemā gribat kārtīgi uzkāst kraukšķīgu gurķīti, gatavojiet pēc šī receptes. Garša ir līdzsvarota, recepte vienkārša un bez sterilizācijas.
Recepte:
Gurķi
Dilles (man ir dillēs sēklas)
Ķiploki
Lauri lapas
Sīpoli – 5–6 gab. uz vienu litru burku
Melnie pipari – uz vienu litru burku 6 gab.
Sinepju sēklas – uz vienu litru burku 1 tējk.
Marināde:
Ūdens – 1 litrs
Sāls – 2 ēdamk.
Cukurs – 7 ēdamk.
Etiķa esence 70% – 2 ēdamk.
Lasi vēl: 1 ēdamkarote uz 10 litriem ūdens gurķu laistīšanai- palīdz atbrīvoties no tukšiem ziediem un palielināt ražu
Viss labākais jums!
Tevi noteikti interesēs
- Viņu saderība ir “apaļa nulle”: pāri ar šiem vārdiem ir lemti nelaimīgām attiecībām
- No 9. novembra trīs zodiaka zīmēm dzīve sāks mainīties uz labo pusi
- Mana omīte bija izlēmusi atrast darbu – viņai izteica piedāvājumu, bet beigu beigās ne darba, ne naudas
- Istabas sildīšanas veids, kas ziemā var ievērojami palielināt jūsu elektrības rēķinus
- Pensionāre iemācīja, kā pareizi izvēlēties banānus – izrādās, daudzi kļūdās, nepamanot vienu detaļu
- “Ir pienācis eirorudens”: ko tas nozīmē un ko mums sola meteorologi jau pavisam drīz











