Šī ir vienkārši ņirgāšanās par mājdzīvniekiem! 10 gadījumi, kad tā vien prasās saimniekiem atņemt dzīvniekus! (FOTO)

Mūsdienās nu jau daudzus gadus modē ir suņu uzpucēšana – apģērbs, aksesuāri, frizēšana, kažoka un nagu krāsošana, utt. Visam taču ir robežas, vai ne tā? 

Ir grūti saprast kāpēc šiem suņu saimniekiem vispār ir nepieciešams suņi, ja viņi reiz tos pārkrāso par kaķiem vai kādiem multfilmu varoņiem – vai pareizāk nebūtu tad iegādāties vai nu kaķi vai mīksto rotaļlietu nevis šādi rīkoties pret savu suni?

Dīvainā kārtā šeit akmens ir mūsu lauciņā dāmas – šie visi piemēri ir no suņiem, kuru saimnieces ir sievietes. Ir saprotams, ka sievietes vēlas savus mīluļus uzpucēt, bet vai tad to nevar darīt tādā nedaudz mierīgākā veidā, piemēram, uzliekot sunim tematisku kakla siksniņu un vedot pastaigā ar pieskaņotu saitīti vai uzvilkt tematiskas kurpītes ziemas laikā, kad uz ielām ir nokaisīts sāls vai karstā vasarā, kad asfalts paliek pārlieku karsts vai pat kūst?

Katram jau, protams, sava gaume, bet skatīsimies patiesībai acīs – “špaktele” ir vajadzīga cilvēkiem, jo suņi jau paši par sevi ir tik skaisti, ka neviena krāsa vai kažoka griezums viņus papildus vairs neizdaiļos.

Lasi vēl: Suns norādīja saimniekiem uz to, ko pat ārsti nevarēja no sākuma atklāt! Aizkustinošs stāsts

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment