Šī meitene injicēja pēcpusē nepilnus 2,2 kg tauku, lai līdzinātos Kimai Kardašjanai un kļūtu slavenāka par viņu (+FOTO)

Cilvēce varbūt ir izdarījusi lielus sasniegumus zinātnē un kosmosa izpētē, tomēr kaut kāda iemesla dēļ liela daļa cilvēces vēl 2017. gadā ir pārlieku aizrāvusies ar Kimas Kardašjanas pēcpuses izmēru. 

Viens no šiem cilvēkiem ir Dženifera Pamplona, agrākā modele un televīzijas personība. Taisnību sakot, viņai Kardašjanas sēžamvieta patīk tik ļoti, ka viņa nolēma pati savējā injicēt 2,2 kg tauku, lai līdzinātos savam elkam. Vienmēr ir labi dzīvē mērķēt augstu.

Lasi vēl: Sieviete atklāj kā ar sūdzību palīdzību no populāriem zīmoliem gadā var nopelnīt ap 2000 mārciņu!

Lūk, kas viņai pašai par to sakāms. 

Mani ārsti man vaicājuši, vai man nav bail veikt šīs operācijas, bet, manuprāt, ja es nomiršu, tad vismaz miršu laimīga un skaista. 

Agrāk katru reizi, kad ielūkojos spogulī, viss, par ko spēju domāt, bija tas, ka man vajadzīgs lielāks dibens. 

Cilvēki allaž izteica komentārus par manu ķermeni, un, kad es tikos ar profesionālu futbola spēlētāju, viņš sūdzējās, ka man nav lielas pēcpuses un ka esmu pārāk tieva. 

Kopš tā laika esmu kā traka uz pēcpuses palielināšanu, man ir nojucis skaits, cik daudz injekciju nācies veikt tās palielināšanai, bet skaitlis ir daudz lielāks par desmit. 

Beidzot man ir mans Kimas Kardašjanas dibens. Tagad es zinu, ka tas ir ļoti skaists, un es varu salīdzināt savu dibenu ar viņas, jo arī mans ir masīvs un lielisks. 

Esmu iztērējusi daudz naudas, lai kļūtu par Dženiferu Paplonu, bet es uz to neskatos kā uz izdevumiem, drīzāk kā uz investīcijām. Es kļūšu slavenāka par Kimu Kardašjanu. 

Tagad esmu daudz laimīgāka. Pēcpuses palielināšanas operācija mainījusi manu dzīvi. 

 

 

 

Vai nav ambicioza meitene? Viņa riskēja ar savu dzīvību lielas pēcpuses dēļ.

Apskaties, kā viņa izskatās gala rezultātā, šķirot nākamo lapu – kaut kāds skaistums jau tur ir!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment