Šī pusaudze ar nazi 21 reizi sadūra sievieti un pēc tam veica šokējošu ierakstu dienasgrāmatā

wdwed

Pērla Moena bija tikai 17 gadus veca, kad veica brutālu uzbrukumu ar nazi pilnīgai svešiniecei, un tad detalizēti aprakstīja noziegumu savā dienasgrāmatā. 

Šobrīd meitene atrodas ieslodzījumā. Uzbrukums notika Ostinā, Teksasā. Moenas upure, medmāsa, tika sadurta 21 reizi, kamēr viņa sēdēja uz ietves pie dzīvokļa, kurā dzīvoja kopā ar savu puisi.

Taču Moena, būdama sajūsmā par to, ka ir paveikusi slepkavību, aizrautīgi rakstīja savā žurnālā: “Tātad, labi, es sākšu ar aizraujošāko daļu…”

Lasi vēl: Nāvējoši sadurta sieviete un viņas 3 mazās meitas; Uzbrucējs atklāj šausminošo slepkavības motīvu

Lai lasītu tālāk, kā viņa aprakstīja savu šausminošo noziegumu un uzzinātu, kas notika pēc tam, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nāc šeit: https://goo.gl/jApPYO esmu pārliecināta, ka atradīsi meklēto.</cite>

    Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā. Gribi satikt savu sapņu sievieti jau līdz Valentīndienai?

  • <cite class="fn">Doties pretī Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/LFHkXq</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un uzzini kā vari laimēt savu Džekpotu.

Leave a Comment