Šī sieviete gandrīz nomira no šī parastā ķīniešu ražojuma biksēm – TĀDAS VISDRĪZĀK VALKĀ ARĪ TU!

No sākuma Džeinai sareiba galva, bet jau mirkli vēlāk viņa zaudēja samaņu. Līdzko viņa bija atjēgusies, izsauca taksi un devās mājās. No sākuma viņa domāja, ka to izraisīja viņas pārgurums un iespējamā pārslodze, bet no rīta viņai joprojām bija ļoti slikti. Turklāt viņai ļoti sāpēja kājas un tās bija dikti sapampušas.

Džeina nekavējoties devās uz slimnīcu. Līdzko mediķi saprata visu vakardienas situāciju, uzreiz apzinājās veselības pasliktināšanās iemeslus. Izrādās, ka visam par pamatu bija viņas jaunās džinsu bikses.

Pārāk apspīlētās bikses izraisīja asinsvadu saspiešanos kājās un bojāja to asinsriti. Gala rezultātā nopietni tika bojāti kājās esošie nervi un ikru muskuļi. Šūnas nopietni iekaisa. Lai spētu glābt sievieti, viņai nācās veikt četras operācijas.

Dženija veica visu nepieciešamo atveseļošanās un ārstēšanās kursu, bet tagad steidz brīdināt citas sievietes (un arī vīriešus!), kuras skaistuma dēļ ir ar mieru upurēt savu veselību.

Nekādā gadījumā nedrīkst nēsāt pārāk apspīlētas džinsu bikses. Ja nu gadījumā jums gribas izskatīties neatvairāmi, tad šīs bikses nevajadzētu nēsāt ilgāk par stundu, taču pavadīt tajās visu dienu ir kategoriski aizliegts.

Tādēļ, mīļās dāmas, ņemiet vērā šo ieteikumu un dalieties arī ar savām draudzenēm, lai viņas nekad nepieļauj šādas kļūdas!

Lasi vēl: Sieva atrada guļamistabā sievietes apakšbikses. Viss internets smējās par viņas stāstu!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment