Šī šokolādes kūka ir kļuvusi ļoti populāra, turklāt tā ir lēta, sulīga un supergarda

Gatavojieties ceļojumam uz patiesu šokolādes paradīzi. Šī recepte sola ne tikai mitru, bagātīgu un izteiksmīgu šokolādes kūku, bet arī piedāvā vienkāršu ceļu uz konditorejas meistardarbu, kas priecēs ikvienu

Neatkarīgi no tā, vai plānojat svinības vai vienkārši vēlaties iepriecināt sevi un savus mīļos ar mājās gatavotu desertu, šis ir ceļš, kā radīt neaizmirstamu garšas pieredzi. Sekojiet soļiem, un jau pavisam drīz jūsu mājokli piepildīs neatvairāms šokolādes aromāts.

Pagatavošanu + attēli:

Bļodā liek olas

Pievieno cukuru un sakuļ

Lasi vēl: Es atradu vecu sievieti netālu no kapsētas un palīdzēju, tikai vēlāk uzzināju, kas viņa patiesībā bija

Tad pievieno izkausētu sviestu un vēl visu rūpīgi samaisa

Miltus sajauc kopā ar kakao un cepamo pulveri. Izsijā sakultajā masā

Kārtīgi samaisa

Lej ieeļļotā cepamajā traukā

Cep 170 grādos 35 – 40 minūtes

VIDEO:

Bļodā liek šokolādi un izkausē ūdens peldē

Pielej pienu, kakao, pievienos sviestu un visu kārtīgi samaisa

Iegūto masu liek blenderī

Blendē līdz iegūst viendabīgu, maigu konsistenci

Ar to pārlej kūku

Pārkaisa ar sasmalcinātu šokolādi

Un gatavs! Tik šokolādīgi, tik garšīgi!

🍰 Sastāvdaļas (Ingredients):

(1 glāze = 240 ml)

3 olas
Vanilīns 1/2 tējk.
Šķipsniņa sāls
Cukurs 120 g (2/3 glāzes)
Eļļa 150 ml (2/3 glāzes)
Piens 150 ml (2/3 glāzes)
Milti 300 g (2 glāzes)
Neskābināts kakao pulveris 15 g (2 ēdamkarotes)
Cepamais pulveris 16 g (4 tējkarotes)
Etiķis 2 ēdamkarotes
Piens 4 ēdamkarotes

Lasi vēl: Mans vīrs neļāva manai draudzenei līst mūsu ledusskapī – pastāstīšu kāpēc un kā viņš viņu izjokoja

🍫 Šokolādes glazūrai (For the chocolate frosting):

Tumšā šokolāde 100 g
Smalcināti šokolādes cepumi 50 g
Sviests 20 g
Piens 240 ml (1 glāze)
Sakapāta šokolāde📝

Gatavošanas norādījumi:21 × 21 cm cepamais trauks.

Cep 175°C (350°F) temperatūrā 35–40 minūtes.

Salds Noslēgums

Apsveicam! Jūs esat radījis izcilu šokolādes kūku. Tā ir ideāli piemērota, lai to pasniegtu gan siltu, gan atdzesētu, un tās bagātīgais šokolādes pārklājums rada izsmalcinātu noslēgumu. Neaizmirstiet baudīt katru tās gabaliņu, kas ir pelnīta atlīdzība par jūsu darbu. Lai labi garšo!