Gatavojieties ceļojumam uz patiesu šokolādes paradīzi. Šī recepte sola ne tikai mitru, bagātīgu un izteiksmīgu šokolādes kūku, bet arī piedāvā vienkāršu ceļu uz konditorejas meistardarbu, kas priecēs ikvienu
Neatkarīgi no tā, vai plānojat svinības vai vienkārši vēlaties iepriecināt sevi un savus mīļos ar mājās gatavotu desertu, šis ir ceļš, kā radīt neaizmirstamu garšas pieredzi. Sekojiet soļiem, un jau pavisam drīz jūsu mājokli piepildīs neatvairāms šokolādes aromāts.
Pagatavošanu + attēli:
Bļodā liek olas
Pievieno cukuru un sakuļ
Tad pievieno izkausētu sviestu un vēl visu rūpīgi samaisa
Miltus sajauc kopā ar kakao un cepamo pulveri. Izsijā sakultajā masā
Kārtīgi samaisa
Lej ieeļļotā cepamajā traukā
Cep 170 grādos 35 – 40 minūtes
Bļodā liek šokolādi un izkausē ūdens peldē
Pielej pienu, kakao, pievienos sviestu un visu kārtīgi samaisa
Iegūto masu liek blenderī
Blendē līdz iegūst viendabīgu, maigu konsistenci
Ar to pārlej kūku
Pārkaisa ar sasmalcinātu šokolādi
Un gatavs! Tik šokolādīgi, tik garšīgi!
🍰 Sastāvdaļas (Ingredients):
(1 glāze = 240 ml)
3 olas
Vanilīns 1/2 tējk.
Šķipsniņa sāls
Cukurs 120 g (2/3 glāzes)
Eļļa 150 ml (2/3 glāzes)
Piens 150 ml (2/3 glāzes)
Milti 300 g (2 glāzes)
Neskābināts kakao pulveris 15 g (2 ēdamkarotes)
Cepamais pulveris 16 g (4 tējkarotes)
Etiķis 2 ēdamkarotes
Piens 4 ēdamkarotes
Lasi vēl: Mans vīrs neļāva manai draudzenei līst mūsu ledusskapī – pastāstīšu kāpēc un kā viņš viņu izjokoja
🍫 Šokolādes glazūrai (For the chocolate frosting):
Tumšā šokolāde 100 g
Smalcināti šokolādes cepumi 50 g
Sviests 20 g
Piens 240 ml (1 glāze)
Sakapāta šokolāde📝
Gatavošanas norādījumi:21 × 21 cm cepamais trauks.
Cep 175°C (350°F) temperatūrā 35–40 minūtes.
Salds Noslēgums
Apsveicam! Jūs esat radījis izcilu šokolādes kūku. Tā ir ideāli piemērota, lai to pasniegtu gan siltu, gan atdzesētu, un tās bagātīgais šokolādes pārklājums rada izsmalcinātu noslēgumu. Neaizmirstiet baudīt katru tās gabaliņu, kas ir pelnīta atlīdzība par jūsu darbu. Lai labi garšo!























