Vecās padomju laiku gaļas mašīnas joprojām tiek lietotas daudzās mājsaimniecībās. Salīdzinot ar mūsdienu elektroniskajiem analogiem, tās sabojāt vai salauzt praktiski nav iespējams.
Ir pat teiciens: “Vienīgais, kas šajā gadījumā var salūzt, ir galds, uz kura stāv gaļasmašīna.”
Kas mums būs vajadzīgs:
ūdens;
dziļš trauks vai kastrolis vārīšanai;
1 ēdamkarote citronskābes;
drāniņa;
abrazīvs papīrs.
Rūsas noņemšana
Vispirms jānoņem rūsa no asmeņiem un sietiņa. Tas ir svarīgi, lai slīpēšana būtu higiēniska un efektīva. Atceries, ka arī sietiņš darbojas kā asmens.
Uzvārām ūdeni un pievienojam citronskābi. Iegremdējam tajā sietiņu un asmeni uz 5-7 minūtēm. Rūsai vajadzētu nolobīties. Iegaumē, ka var parādīties specifiska smaka, un metāls kļūs tumšāks.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- “Varbūt tomēr labāk būtu tur vienatnē nedoties…”: Lietuvā, blakus tūristu iecienītām Dabas takām, nofilmēts vilks (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Zvejnieks no Kurzemes aicina izvairīties no šādām apkaunojošām kļūdām sarkano zivju sālīšanas procesāby Rinalds Bergmanis
- Lietas, kas Anglijā ir pilnīgi normālas, bet mums šķiet dīvainasby Rinalds Bergmanis