Vecās padomju laiku gaļas mašīnas joprojām tiek lietotas daudzās mājsaimniecībās. Salīdzinot ar mūsdienu elektroniskajiem analogiem, tās sabojāt vai salauzt praktiski nav iespējams.
Ir pat teiciens: “Vienīgais, kas šajā gadījumā var salūzt, ir galds, uz kura stāv gaļasmašīna.”
![]()
Kas mums būs vajadzīgs:
ūdens;
dziļš trauks vai kastrolis vārīšanai;
1 ēdamkarote citronskābes;
drāniņa;
abrazīvs papīrs.
Rūsas noņemšana
Vispirms jānoņem rūsa no asmeņiem un sietiņa. Tas ir svarīgi, lai slīpēšana būtu higiēniska un efektīva. Atceries, ka arī sietiņš darbojas kā asmens.

Uzvārām ūdeni un pievienojam citronskābi. Iegremdējam tajā sietiņu un asmeni uz 5-7 minūtēm. Rūsai vajadzētu nolobīties. Iegaumē, ka var parādīties specifiska smaka, un metāls kļūs tumšāks.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
“Kā tev nav kauna izmest lietas ko pirku savam mazdēlam” teica Ausma, ieraugot savas dāvanas atkritumu vietā
30 gadus strādāju par vilciena pavadoni, bet dažreiz jūtos tā, ka gribas nomest formu un rakstīt atlūgumu: stāstu kāpēc
Olivjē salāti ar citu un gardāku gaļu kā klasiskajā variantā un “rozīnīti”- lieliska svētku ēdiena recepte
Miljonārs atlaida 37 auklītes divu nedēļu laikā: viena sieviete atklāja vienkāršu noslēpumu, kā iemantot bērnu uzticību
Dēla ģimenei Bauskā es biju vajadzīga tikai, lai gatavotu un auklētu, līdz viņi mani pamanīja lidostā ar vienvirziena biļeti
Aicina visus savus radus, bet manu mammu nekad – kā 30 gadu laikā mani radi bija nodalīti statusa dēļ

