Tumšo nosēdumu noņemšana
Rūpīgi noslaukām detaļas ar drānu, lai noņemtu visus tumšos nosēdumus.
Slīpēšana
Paņemam abrazīvo papīru (es izmantoju papīru ar graudainību 400 un 1200). Piestiprinām to pie līdzenas virsmas un sākam berzēt abas detaļas. Neaizmirsti samitrināt papīru un apstrādāt sietiņa caurumiņus.
Tīrīšana pēc apstrādes
Pēc slīpēšanas izlaižam caur gaļas mašīnu visu, kas tev nav nepieciešams, piemēram, gaļas pārpalikumus vai vecu maizi. Ja gaļas mašīna glabāta ilgu laiku, nomazgā to ar trauku mazgāšanas līdzekli.
Pēc visām iepriekš minētajām darbībām gaļas mašīna darbosies kā jauna. Ēdienu samalšana būs ātra un vienkārša, pateicoties nopulētajam sietiņam un asmenim.
Bet vai tu savā virtuvē izmanto gaļas mašīnu, kas saglabājusies vēl no padomju laikiem? Pastāsti savu pieredzi raksta komentāros!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc kaķis metas pie kājām un kož – un kā nekādā gadījumā nevajadzētu reaģēt
- Veikalā pamanīju sievieti, kas pirka 30 kg sāls, piegāju pajautāt kāpēc – uzzinot atbildi pati arī nopirku
- Nenopirku mašīnu sava vīra tēvam un tad tik sākās.. Un tad man viss salikās kopā
- Kas patiesībā dara cilvēkus laimīgus pensijā: 5 galvenie faktori un finanses nav viens no tiem
- 7 skaidras pazīmes, ka “aizgājušā” mīļā cilvēka dvēsele vēl aizvien atrodas tev blakus
- Karaliskas vakariņas no vienkāršām sastāvdaļām: “ātrais plovs” 25 minūšu laikā










