Šī virtuves viltībiņa ļāva uzasināt vecas padomjlaiku gaļas mašīnas asmeni. Tagad tas ir asāks par žileti!

Tumšo nosēdumu noņemšana

Rūpīgi noslaukām detaļas ar drānu, lai noņemtu visus tumšos nosēdumus.

Slīpēšana

Paņemam abrazīvo papīru (es izmantoju papīru ar graudainību 400 un 1200). Piestiprinām to pie līdzenas virsmas un sākam berzēt abas detaļas. Neaizmirsti samitrināt papīru un apstrādāt sietiņa caurumiņus.

Tīrīšana pēc apstrādes

Pēc slīpēšanas izlaižam caur gaļas mašīnu visu, kas tev nav nepieciešams, piemēram, gaļas pārpalikumus vai vecu maizi. Ja gaļas mašīna glabāta ilgu laiku, nomazgā to ar trauku mazgāšanas līdzekli.

Pēc visām iepriekš minētajām darbībām gaļas mašīna darbosies kā jauna. Ēdienu samalšana būs ātra un vienkārša, pateicoties nopulētajam sietiņam un asmenim.

Bet vai tu savā virtuvē izmanto gaļas mašīnu, kas saglabājusies vēl no padomju laikiem? Pastāsti savu pieredzi raksta komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment