Tumšo nosēdumu noņemšana
Rūpīgi noslaukām detaļas ar drānu, lai noņemtu visus tumšos nosēdumus.
Slīpēšana
Paņemam abrazīvo papīru (es izmantoju papīru ar graudainību 400 un 1200). Piestiprinām to pie līdzenas virsmas un sākam berzēt abas detaļas. Neaizmirsti samitrināt papīru un apstrādāt sietiņa caurumiņus.
Tīrīšana pēc apstrādes
Pēc slīpēšanas izlaižam caur gaļas mašīnu visu, kas tev nav nepieciešams, piemēram, gaļas pārpalikumus vai vecu maizi. Ja gaļas mašīna glabāta ilgu laiku, nomazgā to ar trauku mazgāšanas līdzekli.
Pēc visām iepriekš minētajām darbībām gaļas mašīna darbosies kā jauna. Ēdienu samalšana būs ātra un vienkārša, pateicoties nopulētajam sietiņam un asmenim.
Bet vai tu savā virtuvē izmanto gaļas mašīnu, kas saglabājusies vēl no padomju laikiem? Pastāsti savu pieredzi raksta komentāros!
Tevi noteikti interesēs
- Gardākās un gaisīgākās ķirbju pankūciņas, ko esmu ēdusi – rudenī tās gatavoju katru nedēļu, un visa ģimene lūdz vēl
- Vēloties palīdzēt “vienkāršam strādniekam” bez sievas, Elīna (50 gadi) nepamanīja vienīgo viņa slēpto motīvu
- Kāpēc rozā lasis pēc atkausēšanas zaudē struktūru: stāsta pieredzējis zvejnieks no Alūksnes
- Māris bieži Jauno gadu svinēja ar brāli, bet tad atklājās skarbā patiesība – kāpēc viņi patiesībā tiek aicināti
- Logi vienmēr paliks sausi un bez pelējuma, ja ik rītu veiksi tikai vienu vienkāršu darbību
- 3 Ķīniešu zodiaka zīmes visu nedēļu, sākot ar 17. novembri, piesaista veiksmi un dziļu mīlestību










