Tumšo nosēdumu noņemšana
Rūpīgi noslaukām detaļas ar drānu, lai noņemtu visus tumšos nosēdumus.
Slīpēšana
Paņemam abrazīvo papīru (es izmantoju papīru ar graudainību 400 un 1200). Piestiprinām to pie līdzenas virsmas un sākam berzēt abas detaļas. Neaizmirsti samitrināt papīru un apstrādāt sietiņa caurumiņus.
Tīrīšana pēc apstrādes
Pēc slīpēšanas izlaižam caur gaļas mašīnu visu, kas tev nav nepieciešams, piemēram, gaļas pārpalikumus vai vecu maizi. Ja gaļas mašīna glabāta ilgu laiku, nomazgā to ar trauku mazgāšanas līdzekli.
Pēc visām iepriekš minētajām darbībām gaļas mašīna darbosies kā jauna. Ēdienu samalšana būs ātra un vienkārša, pateicoties nopulētajam sietiņam un asmenim.
Bet vai tu savā virtuvē izmanto gaļas mašīnu, kas saglabājusies vēl no padomju laikiem? Pastāsti savu pieredzi raksta komentāros!
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi prognozē, cik ilgi saglabāsies pelēkais un drūmais laiks: ”Tumsa ilgs ilgāk kā parasti”
- Uz svētku galda ir tik daudz ēdienu, bet Jaungada salātu “Svaigums” viesi vienmēr apēd vispirms — tik vienkārši un garšīgi
- Ģimene ļoti iecienījusi šos gardos zivju salātus, tāpēc svētkos tos noteikti gatavošu vēl, jo tie vienmēr kļūst par galda favorītu
- Labākais Žuljēns ar sieru, ko man gatavoja mans draugs no Francijas: ļoti garšīgs un sātīgs ēdiens
- Kā nakts laikā atklāt slēptos kaitēkļus iekštelpu augiem – 4 metodes bez ķīmijas
- Samtenes ziemas miegā: kāpēc tās vairs nedrīkst izraut pēc pirmajām salnām (ziemas dārzkopja noslēpums)










