Neparasti gardi salāti! To īpašā garša rodas no unikālām sastāvdaļām, kas lieliski sader kopā un veido izcilu garšu kombināciju.
Kopš pirmās reizes, kad pamēģināju šos salātus, es vairs negatavoju siļķi kažokā (jo īpaši tāpēc, ka mani vienmēr mulsināja spēcīgā zivju smarža.) Salāti ir daudzslāņaini, ļoti grezni un piemēroti svētku galdam. Viesiem garšo, ģimenei garšo! Piezīmes par recepti.
Lasi arī: 24 gadu vecumā aizsaulē dodas talantīga aktrise – viņas draugs ir satriekts
VIena no galvenajām sastāvdaļām šajos salātos ir vistas fileja, kas rada lielisku salikumu ar pārējām sastāvdaļām. Bietes ir dabīgi saldas, bet vistas filejai bieži ir neitrāla, nedaudz sāļa garša, kas rada harmonisku kontrastu. Bietes ir sulīgas un mīkstas, bet vistas fileja, īpaši, ja tā ir labi pagatavota, ir maiga un sulīga, kas piešķir patīkamu tekstūru kombināciju.
Garšvielu un mērču saderība – Gan bietes, gan vistas lieliski uzsūc garšvielas un mērces, kas bagātina salātu garšu. Krāsainība un vizuālais efekts – Tumši sarkanās bietes un gaišā vista rada kontrastu, kas padara ēdienu pievilcīgu.
Precīzas sastāvdaļa atradīsiet raksta beigās!
Biešu salāti siļķes kažokā vietā
Sāksim ar vistas fileju. Šiem salātiem to gatavo īpašā veidā. Tā nebūs garlaicīga vārīta krūtiņa, kas ir praktiski bez garšas, bet gan cepti filejas gabaliņi. Lai tos pagatavotu, vienkārši plāni sagrieziet fileju, sāli un pārkaisiet ar vistas gaļai paredzētajām garšvielām. Cep uz vidējas uguns pannā.
Kā pareizi pagatavot cūku taukus: daudzas saimnieces pieļauj kļūdas
Iegūsiet skaistu, raupju un košu vistu. Ļaujiet tai pilnībā atdzist un sagrieziet plānās šķēlītēs vai mazos kubiņos.
Tālāk seko ļoti svarīgs solis!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk