Šie trīs paņems zelta biļeti: Volodina nosauc zvaigžņu zīmes, kurām pēc 16. jūlija veiksies loterijā

Vasilisa Volodina dalījās ar savu prognozi 16. jūlijam un nosauca trīs laimīgos cilvēkus, kuriem loterijā īpaši paveiksies.

Ja piederat kādai no šīm zīmēm, iespējams, vēlēsieties izmēģināt savu veiksmi!

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem 16. jūlijs būs ļoti veiksmīga diena. Izlēmīga rīcība palīdzēs šai zīmei izdarīt pareizo izvēli. Aunam vajadzētu riskēt loterijā, jo zvaigznes viņam ir labvēlīgas. Iespējams, tieši šodien viņam pasmaidīs veiksme.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas harizma palīdzēs šai zīmei piesaistīt veiksmi. Tieši 16. jūlijs būs ideāla diena, lai piedalītos loterijā. Vasilisa Volodina iesaka izvēlēties pirmos skaitļus, kas ienāk prātā, uzticēties savai intuīcijai.

Lasi vēl: Vai ir droši lādētāju turēt rozetē bez telefona. Drošs vai kaitīgs

Lauvas veiksme neatstās.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Arī Strēlniekus 16. jūlijā gaida laime. Optimisms un ticība labākajam palīdzēs iegūt laimīgo iespēju. Vasilisa Volodina iesaka izmantot šo iespēju un spēlēt loterijā. Iespējams, tieši Strēlnieki saņems ilgi gaidīto balvu.

4 kg raža no viena krūma: lūk, labākie mēslojumi kartupeļiem jūlijā

Ja jūsu zīme nav kļuvusi par laimīgo jūliju, nekrītiet izmisumā. Zvaigznes ir labvēlīgas ikvienam, galvenais ir noticēt sev.

Lasi vēl: Visums atlīdzinās par visu: Globa pastāstīja, kas gaida panākumus 2024. gada jūlijā

Izmēģiniet savus spēkus loterijā, bet atcerieties, ka tā ir tikai spēle, un izturieties pret to vieglprātīgi un pozitīvi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment