Sieva uzzināja, ka vīram ir mīļākā, un uzdāvināja viņam dzimšanas dienas dāvanu, kuru viņš nekad neaizmirsīs

 

Ja patiešām vēlaties saprast, ko nozīmē frāze “ko sēj, to arī pļauj”, jums vajadzētu izlasīt šo stāstu.

Tā gadās ik pa laikam, un pats sižets nav pārāk smieklīgs, taču stāsts pats par sevi ir interesants. Stāsta būtība ir vienkārša: kāda sieviete uzzināja, ka viņas vīram ir mīļākā, un nolēma viņu sodīt.

Stāsta skaistums ir tas, ka sieviete nekādā veidā neizrādīja savas jūtas un sarīkoja pārsteigumu vīra dzimšanas dienā. Izlasiet šo stāstu līdz galam, tas ir tā vērts!

“Vispār man bija sajūta, ka vīrs mani krāpj, bija daudz “zīmju”. Viņš nepārtraukti kādam sūtīja īsziņas, smējās un smaidīja. Un, kad es jautāju, kam viņš raksta īsziņas, viņš atbildēja, ka savai mātei.

Sāka katru vakaru pēc darba kavēties. Un, kad es piezvanīju viņa kolēģiem, viņi teica, ka viņš aizgājis jau pirms dažām stundām. Kad es viņam pajautāju, kas notiek, viņš pasmējās un atbildēja, ka viņš ir birojā. Pēdējais piliens bija tas, ka viņš izgāja “pēc piena” pulksten 23:30 un atgriezās tikai pulksten 2 naktī.

Tagad, pamatojoties uz savu pieredzi, es noteikti varu teikt, ka šādos gadījumos ir vērts nolīgt privātdetektīvu. Viņi ir labi sava amata pratēji un spēs savākt pierādījumus, kas noderēs laulības šķiršanas procesā. Es viņam neko neteicu un gaidīju līdz viņa dzimšanas dienai, kas bija dažus mēnešus vēlāk.

Es saprotu, ka jūs, iespējams, domājat: kāpēc man bija jāgaida tik ilgi, ja es zināju, ka viņš mani krāpj, un kāpēc man tas bija jādara tieši viņa dzimšanas dienā? Es to izdarīju, jo man vajadzēja savākt vairāk pierādījumu un atrast jaunu dzīvesvietu.

Kad es viņam pajautāju, kā viņš grasās svinēt savu dzimšanas dienu, viņš atbildēja, ka nevēlas aicināt viesus un svinēs to kopā ar saviem darba kolēģiem. Un tad es skapī atradu šampanieša pudeli un divas glāzes. Un kaut kas manā smadzenē ieslēdzās.

Lasi vēl: Ko pievienot maltai gaļai, lai kotletes nebūtu sausas un plānas: ko gudras saimnieces dara un sāku darīt es: 3 sastāvdaļas sulīgumam un augstumam

Es darīju to, ko darītu jebkura saprātīga sieviete.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment