Sieviešu un vīriešu koki. Kāpēc tev vajadzētu gulēt zem ābeles

Cilvēki jau izsenis ir uzskatījuši dabu par spēka avotu – viņi uzticējās tai grūtos dzīves brīžos un lūdza palīdzību. Augi joprojām kalpo mums kā uzticami palīgi. Jums tikai jāzina, kā tos pareizi uzrunāt.

Šajā rakstā mēs pastāstīsim, kuri koki tiek uzskatīti par sievišķiem un kuri par vīrišķiem, un kā koku enerģija ietekmē cilvēkus.

Droši vien ikviens ir dzirdējis, ka kokiem piemīt īpašība piepildīt ar pozitīvu enerģiju, novērst negatīvo un pat mazināt dažus simptomus. Galvenais ir atrast pareizo koku un vērsties pie tā pēc palīdzības.

Sieviešu koki

Ābele

Ābele tiek uzskatīta par sieviešu koku un palīdz visām sievietēm un meitenēm bez izņēmuma. To var lūgt palīdzēt tām, kuras nomāc sadzīves nepatikšanas. Tā kā ābele ir ģimenes laimes un labklājības simbols, tā palīdzēs saglabāt mīlestību un harmoniju ģimenē, pēcnācēju parādīšanos un piesaistīt materiālo labklājību. Senos laikos jaunām meitenēm pat tika ieteikts gulēt zem ābeles, lai piedzīvotu patiesa sievišķīga spēka un jutekliskuma uzplūdus.

Vītols

Sievišķais koks, kas attīra enerģiju no negatīvās enerģijas. Vītols palīdz sievietēm dziedēt brūces un šķirties no raizēm, kā arī pārdzīvot tuvinieku zaudējumu. Pie tā var vērsties pēc palīdzības, ja trūkst pārliecības par sevi vai nespēj samierināties ar notiekošo. Tomēr vītols tiek uzskatīts par vampīru koku, kas var absorbēt labu enerģiju, tāpēc nevajadzētu atrasties zem tā ilgāk par 8 minūtēm.

Bērzs

Enerģētiski dāsnais bērzs var pabarot cilvēku ar pozitīvu, dziedinošu enerģiju. Tā iedarbība ir ļoti maiga, un pie bērza var atrasties diezgan ilgi. Īpaši labvēlīga saskarsme ar šo koku ir sievietēm un bērniem. Bērzs palīdzēs uzlabot ādas stāvokli, atbrīvoties no galvassāpēm, normalizēt psiholoģisko stāvokli. Runā, ka, ja jūs bērzam pateiksiet savu mīļāko vēlēšanos un piesiet lentīti pie zara, tā noteikti piepildīsies.

Priede

Priede tiek uzskatīta par sieviešu donori. Tā var uzmundrināt ar lielu enerģijas daudzumu, atjaunot imūnsistēmu, mazināt aizkaitināmību un uzlabot vielmaiņu. Tomēr ar šo koku ir jābūt uzmanīgiem. Cilvēkiem ar vāju sirdi labāk ilgstoši neuzturēties priedes tuvumā.

Lasi vēl: Kā mitrināt gaisu telpā?

Akācija

Arī šis koks ir spēcīgs enerģijas devējs. Tas dod spēku un veicina jaunas dzīvības rašanos – tieši akāciju kokam lūdz bērna piedzimšanu. Baltā akācija ir nemirstības simbols. Sievietēm ir ļoti noderīgi ieelpot šī koka ziedu smaržu. Tas labvēlīgi iedarbojas ne tikai uz nervu sistēmu, bet arī uz visu ķermeni. Interesanti, ka akācija pozitīvi iedarbojas ne tikai uz sievietēm, bet arī uz vīriešiem.

Bumbieri

Bumbieri ir ilgmūžības, mātes un mīlestības simbols. Tas ir sievišķīgs koks, kas palīdz dāmām attīrīties no ārējām negācijām. Tā var apveltīt cilvēku ar atvērtību un sabiedriskumu. Visintensīvāk izstaro pozitīvu enerģiju ziedēšanas laikā. Mūsu senči ticēja, ka, ja blakus bērna gultai novietos bumbiera augli, viņa miegs būs mierīgāks.

Par vīriešu kokiem lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment