Sieviete atrada sev gados jaunu vīrieti, un par to gandrīz samaksāja ar dzīvību!

Viņai bija labi, gluži kā sapnī. Atvaļinājums beidzās, viņa atgriezās mājās. Tad arī viņa nolēma, ka šis ir tas vīrietis, kuru viņa ir gaidījusi visu dzīvi.

Atlidojot mājās, viņa jau skaidri zināja, ka viņa grib turpināt komunikāciju un attiecības ar šo cilvēku! Tālāk viņa uzzināja, ka viņš īrē dzīvokli un strādā par menedžeri celtniecības firmā.

Viņi turpināja sazināties un jau pēc mēneša viņš pārcēlās dzīvot pie viņas, sievietes piepilsētas mājā. Tā īss romāns pārauga ilgstošās attiecībās. Pēc tam viņa pieņēma vīrieti pie sevis darbā par šoferi, un viņa pilnībā uzturēja puisi!

Viņa viņam neko neatteica! Puisis ātri pie tā pierada, un tā arī viņš dzīvoja uz viņas rēķina, kamēr sieviete smagi strādāja, lai viņas uzņēmums būtu tirgus līderis!

Lasi arī: Meitene izgāja uz veikalu pēc maizes, bet atgriezās mājās pēc 12 gadiem ar vīru un bērnu!

Mājās bija reti, jo bieži uzturējās birojā. Sanāca, ka puisis sāka viņu krāpt ar viņas sekretāri. Un darīja to nekautrējoties. Viņa par to ļoti ātri uzzināja un viņu padzina: no savas mājas, sava uzņēmuma un vispār no savas dzīves. Pēc tam viņa uzzināja, ka pirms tam viņš viņu ir apzadzis.

Nozaga dārgas rotaslietas, naudu. Dažas viņas lietas un rotas dāvāja savai mīļākajai, dažas pārdeva! Par zādzību viņa ziņoja policijai, un policija viņai sniedza diezgan daudz informācijas par viņas mīļoto: viņš ir afērists, kas apzog bagātas sievietes, pirms viņas viņu pamet.

Un tieši kūrortos viņš parasti iepazinās ar bagātām lēdijām, kas ir jau pieklājīgā vecumā. Viņš ieguva viņu uzticību un uzsāka romānu, bet pēc tam viss gāja pēc ierastās shēmas. Īsāk sakot, afērists! Sievietei tas bija šoks un stress.

Viņa ilgi pēc tam nespēja atgūties, bet viņai tā bija laba mācība! Viņa taču viņam ticēja! Vēlāk no policijas viņa uzzināja, ka viņš kopā ar šo savu mīļāko gribēja pasūtīt viņas s l e p k a v ī b u, bet tikai pirms tam viņam bija Jeļena jāapprec, lai dabūtu visus viņas aktīvus, kas pēc sievietes nāves paliktu viņam.

Viņa pateicās Dievam, ka palika dzīva!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment