Sieviete Ogres novadā, netālu no mājām, devās sēņot: tas, ar ko viņa satikās mežā, pilnībā izmainīja viņas plānus…

Ogres novadā kādai sievietei 21. augusts kļuva par ļoti satraucošu dienu. Sēņošanas laikā viņa pat nevarēja iedomāties, kādi notikumi viņu sagaida.

Saskaņā ar portāla “Medibam.lv” ziņoto, sieviete devās sēņot rīta agrumā Ogres novadā, Birzgales pagastā. Sēņojot viņa bija spiesta steidzami kāpt medību tornītī un lūgt palīdzību, jo viņai kāds sekoja.

Sēņotājas dēls Dzintars vēlāk informēja, ka aptuveni 7:30 no rīta viņa satrauktā māte bija zvanījusi, stāstot, ka ir uzkāpusi medību tornītī, jo apkārt staigā un rūc lācis. Viņai bija nepieciešama steidzama palīdzība.

Kā ģērbties rudenī, lai izskatītos jaunāka: stilīga un jauneklīga tēla noslēpumi

Neapšaubāmi, dēls uzreiz devās glābt mammu. Viņš pie notikuma vietas ieradās ar skaļu balsi, jo zināja, ka tas varētu biedēt meža dzīvniekus. Vēlāk mamma norādījusi, ka viņa dzirdējusi, kā lācis pazudis krūmos.

Vēlāk mamma atcerējās, ka, sēņojot, viņa bija pamanījusi, kāds it kā sekoja viņai pa mežu. Sākumā viņa nepievērsa uzmanību krakšķiem, bet, kad dzirdēja vairākus rūcienus, saprata, ka situācija kļūst kritiska, un meklēja patvērumu.

Kad bija pagājušas dažas stundas, dēls atkal devās atpakaļ….

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment