Sieviete padalījās ar recepti, kā notievēt no 98 līdz 64 kg! Viss pateicoties intensīvai detoksikācijai ar vienu superproduktu

Mūsu ķermenis nonāk saskarē ar ļoti daudziem toksīniem – ķimikālijām, kas atrodamas pārtikā, piesārņotajā gaisā, ko elpojam, un citām ikdienas lietām.

Protams, ir diezgan grūti mainīt vidi, taču ir pilnīgi iespējams izvadīt no organisma kaitīgās vielas. Turklāt tas nemaz nav grūti, jo citronu var atrast gandrīz katrā mājā!

Piedāvājam jūsu uzmanībai 8 veidus, kā atbrīvoties no toksīniem ar populārākā citrusaugļa palīdzību!

Kā attīrīt organismu ar citronu

1.Sāciet savu dienu ar smūtiju

Brokastis ir vissvarīgākā dienas ēdienreize. Ēdiens, ar kuru sākat savu rītu, nosaka jūsu vielmaiņas ātrumu visas dienas garumā, kas nozīmē, ka tas nosaka toni jūsu gremošanas sistēmai.

Sākot rītu ar smūtiju, tu nodrošināsi savam ķermenim pilnvērtīgu darbu. Ja vēlaties paātrināt vielmaiņas procesu un izvadīt no organisma toksīnus, pievienojiet savam smūtijam nedaudz citrona sulas vai citrona miziņas.

2.Pievienojiet saviem ēdieniem garšu

Gandrīz visi ēdieni ar citrona sulas pievienošanu kļūst garšīgāki. Nākamreiz ēdiena sālīšanas vietā labāk izspiest citrona šķēli.

3.Pagatavojiet toniku

Ja ķermenim nepieciešama ātra detoksikācija, pagatavojiet šo toniku: sajauciet 1 citrona sulu, ½ tējkaroti medus, šķipsniņu maltu piparu, 1 ēdamkaroti ābolu sidra etiķa un nedaudz auksta filtrēta ūdens. Šo toniku vajadzētu dzert no rīta pēc pamošanās.

4.Pagatavojiet salātu mērci

Tā vietā, lai iegādātos majonēzi vai citas salātu mērces, sajauciet citronu sulu, nedaudz medus un olīveļļu. Šo maisījumu var droši izmantot kā garšīgu un veselīgu mērci!

5.Pagatavojiet citronu pastu

Ja jūsu āda cieš no pārmērīga toksīnu daudzuma, pagatavojiet vienkāršu pastu, kurā ir tikai divas sastāvdaļas. Sajauciet citronu sulu un kurkumu līdz biezai un viendabīgai konsistencei, un katru rītu ēdiet tukšā dūšā 1 ēdamkaroti.

6.Dzeriet citronūdeni

Silta glāze citronūdens lieliski palīdz gremošanai un detoksikācijai. Ja jums nepatīk dzēriena garša, pievienojiet pāris gurķa šķēles.

7.Apvienojiet citronu un ingveru

Citrona un ingvera kombinācija padara detoksikāciju pēc iespējas efektīvāku. Īpaši noderīgi ir dzert dzērienus kopā ar šiem produktiem aukstajā sezonā un gripas epidēmijas laikā.

8.Dzeriet tēju ar citronu

Ja jums garšo zaļā vai zāļu tēja, pievienojiet tai citrona šķēli, kas piesātinās organismu ar C vitamīnu un palīdzēs stiprināt imūnsistēmu.

Daudzi augļi un dārzeņi var paātrināt detoksikācijas procesu, bet citroni bieži tiek minēti kā visefektīvākais detoksikācijas līdzeklis. Šie augļi satur daudz C vitamīna, šķiedrvielu un minerālvielu, kas palīdz detoksicēt šūnu līmenī un uzturēt ķermeni labā formā.

Ja augstais toksīnu saturs padara jūs nogurušu, vāju, miegainu – izmantojiet citronus! Tas palīdzēs ne tikai attīrīt ķermeni, bet arī kļūt veselīgākam. Pastāstiet saviem draugiem, kā jūs varat izmantot citronu detoksikācijai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment