Sieviete zaudēja 45 kilogramus, pateicoties 5 vienkāršiem noteikumiem, kas palīdzēs ikvienam

 

Atsakieties no pārstrādātas pārtikas. Tā sauc gandrīz visus ēdienus un pārtikas produktus, kas tiek pārdoti kastītēs un iepakojumos (brokastu pārslas, čipsus, saldētas vakariņas, desas utt.). Sieviete norādīja, ka šādi pārtikas produkti ir apzināti veidoti tā, lai tie būtu pārāk garšīgi, ar saldinātājiem un konservantiem, kas liek pārēsties.

Lasi vēl: Etiķis + zobu pasta notīra visu: mirdzoši tīra virtuve un vannas istaba

“Es nesaku, ka nedrīkst ēst pārstrādātu pārtiku, ja vēlaties zaudēt svaru. Bet man vislabāk ir veicies, ja es esmu ēdusi 80-90% pilnvērtīgu pārtiku – gaļu, dārzeņus, augļus, olas,” skaidroja Grauna.

 

Fiksējiet un sekojiet līdzi katrai ēdienreizei. Jums nav sevi jātur badā vai jāatsakās no vakariņām. Taču neļaujiet sev “slepeni” uzņemt papildu kalorijas ar pēkšņām uzkodām vai svētku maltītēm. Divu bērnu māte iesaka kontrolēt ēdienreizes, lai nesabojātu svara zaudēšanas rezultātu, pārēdoties.

“Tā kā pastāvīgs svara zudums ir atkarīgs no izveidotiem ieradumiem, es beidzot sāku gūt vēlamos rezultātus, kad piespiedu sevi sekot līdzi katrai ēdienreizei,” skaidro sieviete.

Aizmirstiet par “sodīšanu” un nesodiet sevi par kļūdām. Jums nav jādzīvo pastāvīgā stresā, iesaka Grauna. Reiz viņa bija ievērojusi diētu, un, kad radās nelielas kļūmes, sieviete domāja, ka viņa visu sabojā. Tad viņa sāka “noēst” trauksmi un izmisumu. Tas ir nepareizi, jo kļūdīties var katrs. Nevajag sevi par to pārmest, atzīmēja sieviete.

 

“Viena kļūda nenozīmē, ka man ir jāpārtrauc visa diēta un jāsāk viss no jauna…… Tas nenozīmē, ka nevarat nosvinēt bērna dzimšanas dienu ar gabaliņu tortes vai ka Helovīnā nevarat apēst kādu konfektīti. Saskaroties ar svētkiem un svinībām, ir jāizdara labāka izvēle,” piebilda Grauna.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment