Sievietes ideālais partnera vecums atkarībā no viņu zodiaka zīmes

Zodiaka zīmes var palīdzēt noteikt, vai meitene izvēlēsies vīrieti, kas ir vecāks par viņu, vai jaunāku.

 

Partnera vecuma izvēle ir individuāla: dažas sievietes izvēlas vīriešus-vienaudžus, bet citas dod priekšroku daudz jaunākiem. Ir arī sievietes, kas seko principam: “Jo vecāks, jo labāks.”

Saskaņā ar astrologu uzskatiem, sievietes partnera izvēli ietekmē astroloģija jeb zvaigznes. Tādēļ noskaidrosim, kādus vīriešus izvēlēsies dažādu zodiaka zīmju pārstāves.

Auns

Sieviete-Auns, pateicoties savai impulsivitātei un karstasinīgumam, izvēlas jaunākus vīriešus. Ar šādiem partneriem viņai nekad nebūs garlaicīgi, bet vecāks partneris var radīt garlaicību.

Vērsis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvēm patīk ieskaut savu izredzēto ar rūpēm un ‘mātišķu’ mīlestību. Sieviete-Vērsis var daudz pilnīgāk izrādīt savas jūtas attiecībās ar jaunāku vīrieti.

Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušās sievietes nav gatavas būt gudras padomdevējas jaunākiem vīriešiem un negrib pielāgoties daudz vecākam partnerim. Tieši tāpēc šādām sievietēm vislabāk der vienaudži, kuri dalās ar tām pašām interesēm.

Vēzis

Sieviete-Vēzis ar vieglumu ir gatava mīlēt ‘par abiem’. Attiecībās viņa vienmēr izvēlas atdot vairāk un jūtas galvenā šajā savienībā. Viņai vislabāk derēs jaunāks vīrietis.

Lauva

Sievietes, kas dzimušas šajā zodiaka zīmē, novērtē autoritāti un statusu. Viņas izvēlas tikai tos vīriešus, kuri ir veiksmīgi realizējušies profesionālajā jomā un uzkrājuši bagātu dzīves pieredzi. Jaunāki vīrieši viņām nav interesanti; šīm sievietēm ir nepieciešams solīds un pieaudzis partneris.

Jaunava

Jaunavu kaitina jebkāda nenopietna attieksme pret dzīvi. Šajā zīmē dzimušās sievietes nekad nevarēs izveidot harmonisku savienību ar jaunāku partneri, no kura nebūs iespējams neko jaunu iemācīties.

Svari

Sievietei-Svari tradicionāli piemērots ir ‘zelta vidusceļš’. Ar vecākiem vīriešiem viņai var kļūt garlaicīgi, bet ar jaunākiem – diskomforts. Svari var būt patiesi laimīgi ar vienaudžiem, jo ar viņiem vienmēr atradīs kopīgas sarunu tēmas.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējās zīmes

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment