Sievietes ideālais partnera vecums atkarībā no viņu zodiaka zīmes

 

Skorpions

Šīs zodiaka zīmes pārstāvēm attiecībās nepieciešams entuziasms un neparedzamība. To visu viņas var atrast jaunākā vīrietī, kurš burtiski ievilks sievieti-Skorpionu tik ļoti kārotajā mīlas piedzīvojumu virpulī.

Strēlnieks

Jaunāki vīrieši nespēj sasniegt to līmeni, ko pieprasa sieviete-Strēlnieks, savukārt vecāki vīrieši viņai šķiet garlaicīgi. Šādai sievietei vislabāk būs vienaudžu sabiedrībā.

Mežāzis

Mežāzim ir nepieciešamas stabilas un izturīgas attiecības, kuras grūti atrast jaunāku vīriešu kompānijā. Šajā zodiaka zīmē dzimušās sievietes izvēle ir nobriedis vīrietis, kurš skaidri zina, ko vēlas no dzīves.

Ūdensvīrs

Šīs zodiaka zīmes pārstāves nevēlas sevi apgrūtināt ar grūtībām, tāpēc neapzināti meklē vecāku vīrieti. Sievietei-Ūdensvīram ir nepieciešams gudrs un pieredzējis partneris, kurš spēs viņu iedvesmot sasniegt jaunas virsotnes.

Zivis

Zivis vēlas justies trauslas blakus savam partnerim. Tikai nobriedis pavadonis viņām asociējas ar drošu un stipru atbalstu, pēc kā šīs zīmes pārstāves neapzināti tiecas visas dzīves garumā.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment