Sievietes, nebaidieties no krūts vēža! Ikvienai, kas vecāka par 40, nekavējoties jāsāk lietot šīs lietas

Katra astotā sieviete pasaulē cieš no krūts vēža. Mūsdienās nav zināmi iemesli, kāpēc dažām sievietēm ir nosliece uz šo slimību, bet citām nav.

Galvenie faktori, kas ietekmē krūts vēža attīstību, ir: vecums, ģenētiskā predispozīcija, aptaukošanās pēc menopauzes vai liekais svars, fiziskās aktivitātes trūkums, pārmērīga alkohola lietošana, vēls dzemdību periods (pēc 35 gadiem).

Agrīnās stadijās slimība visbiežāk ir pilnīgi asimptomātiska, un pirmās vēža pazīmes var būt sabiezējums un izmaiņas krūšu izskatā.

Tu esi tas, ko tu ēd! Cīņā ar audzējiem līdztekus smagajai farmakoloģijas artilērijai, palīdz arī parastie produkti. Obligāti iekļauj tos uzturā, jo tā būs lieliska profilakse pret krūts vēzi!

Jūraszāles

Jūraszāles ir bagātīgs joda avots, un to trūkums organismā rada augstu krūts vēža attīstības risku. Jūraszālēs esošajam hlorofilam ir spēcīga pretvēža iedarbība. Centieties ēst vairāk jūraszāles un ar jodu bagātu pārtiku.

Soja

Sojas produkti, piemēram, tofu un miso, satur genisteīnu, augu hormonu, tāpēc tos vajadzētu lietot bieži. Bet sojas gaļa un piens satur ļoti zemu genisteīna līmeni, tāpēc no šiem pārtikas produktiem uzturā vajadzētu izvairīties.

Lasi arī: “Zelta piens”: vienkāršs dzēriens, kurš izmainīs tavu dzīvi

Sīpols un ķiploks

Ķiploki un sīpoli ir vieni no labākajiem pretvēža līdzekļiem. Tie satur sēra sastāvdaļas un flavonoīdus, kas palēnina audzēju augšanu un palielina imunitāti.

Granātābols

Granātābola koka augļi ir ļoti noderīgi sievietes ķermenim. Pētījumi ir pierādījuši, ka granātābolu sula, kas bagāta ar antioksidantiem, palīdz nomākt vēža šūnu augšanu krūtīs.

Granātābols satur vielas, kas bloķē estrogēna sintēzi. Ja šis hormons ir pārāk daudz, tas provocē vēža šūnu attīstību. Papildiniet savu diētu, pievienojot granātābolu sēklas salātiem un dzerot īstu granātābolu sulu.

Kurkuma

Šī dzeltenā garšviela ir ļoti labvēlīga ķermenim, tai piemīt antiseptiskas un pretiekaisuma īpašības. Galvenā kurkuma sastāvdaļa ir kurkumīns, kas kavē vēža šūnu augšanu.

Piens un piena produkti

Piena un piena produktu lietošana ir D vitamīna un kalcija iegūšanas atslēga. Un, atrodoties saulē katru dienu 12 minūtes, jūs samazināt krūts vēža attīstības risku par 50%.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment