Kāpēc sievietes zaudē ne tikai savu sievišķību, bet arī mīļotos vīriešus: ezotērikas eksperti nosauc 3 galvenos iemeslus

Foto – Pixabay

Sievišķā čakra ir enerģijas mezgls, kas piesaista sievieti laimei personīgajā dzīvē, savstarpējai mīlestībai, laimīgai, stiprai ģimenei un veselīgu bērnu dzimšanai. Ja jums ir problēmas ar vismaz vienu no šiem punktiem, tas nozīmē, ka jūsu sievišķība ir bloķēta.

Ezotērikas speciālisti ir nosaukuši 3 galvenos iemeslus, kāpēc sieviešu enerģija tiek bloķēta. Pirmkārt, ir jāsaprot, ka cilvēks to izdara pats. Taču to novērst, kā izrādās, nav nemaz tik vienkārši!

3 galvenie sieviešu čakras bloķēšanas iemesli:

Apjukums prātā

Foto – Pixabay

Ja sieviete nevar atpūsties, ne par ko nedomājot, un viņas prātā nepārtraukti “griežas” visādi uzdevumi vai pienākumi – tas ir apjukums. Ja to nepārtrauksiet, kļūsiet kašķīga, jums uzradīsies vēlme kontrolēt visu ap sevi, un pieprasīt no cilvēkiem teju vai neiespējamo. Sievietes prātam un sirdij ir jābūt atbrīvotam, bez mūžīgās domāšanas un domām. Vai to ir viegli izdarīt? Katra pati sev var atbildēt uz šo jautājumu!

Lasi vēl: Kāpēc PSRS laikos sievietes 40 gados izskatījās vecākas, nekā daudzas sievietes tagad 50 gados

Vēlme visu kontrolēt

Šis ir saistīts ar augstāk minēto – pēc kāda laika sieviete sāk visu kontrolēt un nevar atslābināties. Arī tas rada sievišķās enerģijas blokus, un, galvenokārt, atņem skaistuma un maiguma enerģiju. Bet tā vietā sieviete iegūst nogurumu, pārpūli un dusmas gan par sevi, gan savu dzīvi, gan attiecībām…

Emociju noliegšana

Foto – Pixabay

Sieviete dabiski ir emocionāla, viņai ir no dabas dota spēja dalīties, radīt un dot mīlestību. Ja viņa to bloķē, viņas vitalitāti un enerģija novīst. Tas, savukārt, novedīs pie dažādām kaitēm un ģimenes problēmām. Nebaidieties paust un parādīt savas jūtas apkārtējiem! Tas var krietni palīdzēt atbloķēt sievietes čakras.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment