Šiki īsie matu griezumi, kas izcels sievietes skaistumu arī pēc 50 (Foto)

Man ir vidēja garuma viļņaini mati, kurus cenšos audzēt jau vairākus gadus. Problēma ir tā, ka ik pēc pusgada man rodas vēlme izmēģināt karē frizūru vai nogriezt poniju. Manā dzīvē labais partneris, vīrs, mani atbalsta šajās vēlēšanās.

Arī mana mamma dod priekšroku īsākiem matu griezumiem, bet viņas izvēle nav padomju laika „uzpūstie” griezumi, bet gan moderni un eleganti.

Pēc manām domām, sievietes pēc 50 iedalās divās grupās: vienas, kas mīl sevi tādas, kādas ir, un otras, kas nemitīgi tiecas uzlabot savu izskatu. Mana mamma pieder pie otrās grupas. Viņas īsais matu griezums mainās gandrīz katru mēnesi. Šeit ir dažas frizūras, ko viņai piedāvā frizieris.

Stilīga asimetrija

Šķiet, ka asimetriskais karē ir veidots, lai piesaistītu citu uzmanību jūsu personai. Šogad šāda frizūra ir īpaši populāra gan jaunu, gan vecāku sieviešu vidū. Vienīgais sarežģījums – šādus matus ir grūti ieveidot, tāpēc būs nepieciešams laiks, lai apgūtu šo prasmi.

Slavenā kosmonauta Jurija Gagarina meitas – kā izvērtās viņu dzīves un cik līdzīgas viņas ir tēvam kad ir pieaugušas

Melirēšana vienmēr ir trendā.

Melirēti mati vienmēr rada svinīgu un pievilcīgu iespaidu, pat ja neesat daudz laika veltījusi to veidošanai. Nav brīnums, ka melirēšana ir daudzu zvaigžņu iecienītākais matu krāsošanas stils.

Precīzi izcelti gaišie toņi uz karameļu vai kastaņu matu fona izskatās eleganti un svaigi. Izmēģiniet!

 

Šķir otru lapu, lai skatītu vēl variantus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment