Šiki īsie matu griezumi, kas izcels sievietes skaistumu arī pēc 50 (Foto)

Efektīvs sirmums

Ja jūsu mati ir sākuši sirmot, necentieties to noslēpt ar amonjaka krāsu. Izvēlieties modernu matu griezumu un turpiniet rūpēties par saviem matiem. Spoži un zīdaini mati, kas stilīgi sakārtoti, šobrīd ir īpaši iecienīti. Nebaidieties no sava vecuma, bet lepojieties ar to!

Spilgtas krāsas

Sirmiem matiem ir vēl viena priekšrocība: ja vēlaties izmēģināt spilgtu matu krāsu, tos nevajag balināt. Mūsu sabiedrībā vecmāmiņas ar violetiem matiem bieži izraisa vieglu smaidu, bet Rietumos šādu izvēli atzinīgi novērtē arī gados vecākas sievietes. Svarīgākais ir ievērot mēru.

Jāatzīmē, ka pārāk īsi matu griezumi nepiestāv visām sievietēm. Piemēram, zēngalviņa derēs tikai tām, kurām ir slaids augums un smalkas sejas līnijas.

Pretējā gadījumā jūs varat nevēlami akcentēt tādas nepilnības kā garu degunu, nokarājušos vaigus vai grumbiņas ap acīm. Pirms pieņemat lēmumu, noteikti konsultējieties ar savu frizieri.

Īsie mati piešķir sievietēm elegantu un mūsdienīgu izskatu. Šis matu garums bieži vien izceļ sejas struktūru, akcentējot vaigu kaulus, žokļa līniju un izteiksmīgas iezīmes, kā arī rada tīru un svaigu izskatu. Sievietes ar īsiem matiem bieži tiek uzskatītas par pārliecinošām un drosmīgām, jo īsie mati var atspoguļot viņu aktīvo un enerģisko personību. Šāds matu stils var būt izteiksmīgs, nereti atklājot sievietes stilu un individualitāti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment