Kad ūdens uzvārās, pievieno sāli pēc garšas un 9% etiķi, apmēram 2-3 ēd.k. Ielejiet daudz ūdens.
Pēc tam sarīvētos kartupeļus liek verdošā ūdenī ar etiķi. Pagatavojiet 20 minūtes.
Es jums pastāstīšu, kam patiesībā ir paredzēts etiķis: lai kartupeļi nevārītos un nepārvērstos putrā. Etiķis palīdz saglabāt salmus neskartus. Beigās jāsaņem vārīti, bet spēcīgi kartupeļi. Tas ir ļoti svarīgs punkts, ja jūs nepievienojat etiķi, jūs saņemsiet putru!
Lasi vēl: Es ņemu kāpostus un gatavoju pīrāgu tieši pannā, ļoti vienkārša recepte no pieejamiem produktiem
Es bieži izmantoju etiķi, ja man jāvāra kartupeļi mizās, bet tie ir ļoti cieti un pārvārīti, bet pievieno etiķi ūdenim, un vau, stipri un skaisti kartupeļi salātiem ir gatavi.
Kad kartupeļi ir gatavi, nokāš tos caurdurī un tad pārliek uz pannas kopā ar pagatavoto gaļu.
Rūpīgi samaisiet un pasniedziet siltu vai vēl labāk karstu!
Šī ēdiena aromāts ir vienkārši lielisks. Ja vēl neesat to izmēģinājis vai joprojām šaubāties par ēdiena gatavošanu, pagatavojiet to.
Lasi vēl: Top 3 zvaigžņu zīmes, kurām septembrī paveiksies: jūsu finanses uzlabosies līdz debesīm
Jūs to nenožēlosiet!
Kādi produkti jums būs nepieciešami:
gaļa
kartupelis
ķiploku
sāls
malti melnie pipari
etiķis 9%